A FED kamatemelése miatt az a tözsdéken inkább realizálás várható. És idén még lesz egy kamatemelés ami az irány is meghatérozza. Ezt még itthon tetézi a kamatstop ami bankok számára egyértelműen negatív hír. Egyik sem a rally fotyatás irányába mutat, vagyis akkor most van a csúcson a részvény. A geopolitikai helyzet sem fog megoldódni röv távon. Ha ezt a 4 ténylezőt összeadod akkor ebből adódik hogy a racinonális befektetői döntés a realizálás.
Vicces vagy te :) szoval szerinted bearaztak olyat aminek eleve nagyon alacsony valoszinusege volt ? De ha be is araztak , az egesz kamatstop kb 20 mrd koruli hatasa van egesz evre. Na de osszeomlast vartak az emberek tegnap ami viszont latni bank indik zoldek , futik zoldek , olaj tegnap esett es most stagnal.
Joker te nem tudsz mit eladni hisz mar 45500 nal SELL SELL SELL ment a reszedrol. . Aki tenyleg hiszi hogy ettol esni fog annak ott a ts potom 1200 on ha jol emlekszem. Tobb tizezer darab szabad belole ha jol sejtem. Hajra. En azert nem vennek belole :). . Aki azt hiszi hogy komolyabb befektetok ne tudtak volna mar eddig is ezt az infot de par kisbefekteto meg elottuk olvasta az inforadioban az meg ultra naiv.
Ez mit jelent? Hogy adjam el? Pont ezen gondoloztam amikor a rádióban hallottam. Az a fura hogy sehol se találtam forrást erről, azért kérdeztem meg itt. Az Infó rádió elég hiteles forrás és elég jelentős hír , de itt a porfólión se jelent meg. És ráadásul nemcsak az OTP érinti.
Emlékszem hogy a kivezetés elég nagy hír volt. Nyáron volt pont a júliusi rally előtt. Akkor vettem OTP és utána pár napra elindult felfelé. Eléggé felelőtlen kijelentés így utólag, de júliusban mindenki készpénznek vette. Remélem a Molra se teszik vissza az ársapkát ha még tovább emlkedik a diízelár, bár jogilag a lehetőség még megvan rá .
De ezzel meg volt kötve a bankok keze, kb olyan az benzinen az ársapka. Akkor vettem OTP amikor még arról volt szó hogy kivezetik. Már a dátum is megvolt..
Gemini szerint marad, mert nincs megállapodás a ... nem tudom kivel kellene megállapodni ... tőlem kivezethetik .... és köszi az 5000Ft diesel támogatást sem kérem. (Bent áll a garázsban 105LE-s és havonta egyszer használom ha 300km-nél többet kell menni ... de Debrecenbe már vonattal mentem ...
Lehet egy OTPs kérdésem? Infórádióban hallottam, hogy egyelőre marad a kamatstop? Erről tudtok valami közelebbit infót, mert elvileg most 30 vezetik ki.
OTP részvényesek ide!