https://www.investing.com/equities/ot-bank-nyrt-chart Múlthéten írtam a másik kollégának, amire kb. senki nem figyel. Robotkának nem a gigászi magasságok a lényeg, hanem az,h szépen lassan haladjon felfele. Rakd át 1hra, aztán rakjál egy vonalzót a képernyerő. Ma miért 46060 -ig esett? Vesz, kilöki, elad. Vesz, kilöki, elad. Ez a likviditás. Ha túlhúzza, elkezd csökkenő aljazni, forgasd el a vonalzódat. 46530-ra rátapadt, most meg alulról csökkenő aljakkal ütögeti a 46530-akat. ott mindig elad, és egyre lentebbi pozikkal zabálja teli magával. Minél nagyobbat realizál, annál nagyobb ereje van, egyre-egyre. Ami a felső kanócokat illet: 46900-46500 viszahúzás, 46800-46500 visszahúzás. 1h-n nézve, a kitörési pontot 45770-re tenném, mert ott jött a nagy vételi erő, tehát az a fő támasz, akár dupla aljra is.
ez a 46400 csak egy "sablon" érték, ami változhat, pontosítható, ha később itt maszatolt, ahogy tette ezt pénteken, akkor 46530-nál erőlködött, csak a Z repítette ki 47000-re. 46480 pedig alatt van, tehát a 46530 az ellenállás. DAX fordult, ahol vártam, 25170>25270. Kellett a likviditás, ja hogy robotka? Robotka van.
nyilván ettől még mehetünk le.... amit ezzel mondani akarok kb összeomlásról beszéltek 2% al ATH alatt :D amikor egy kis pozitív hír jön akkor kb kitörés van..... és a pletykák már elkezdődtek
Izmosakat fogsz. Kemény 60 centet. Én is folytattam a mol eladást 5400 felett. 2800 on vett darabok voltak. Kitartás, tamask. Életedben nem tartottál ki még egy pozit.
OTP részvényesek ide!