Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Eger szombat, 12:06
Előzmény: #1338616  Balin2020
Amiben én hiszek:
A 7  éves történelmi átlag: Ha a július eleji szintet vesszük fix alapnak (100%), az OTP árfolyama az év végére átlagosan +26,7%-ot emelkedett, pedig voltak "visszatartó" erők. Ellenszélben menetelt, minden évben.
Júliustól decemberig:
2019: +35,0% (Az amerikai–kínai kereskedelmi háború tetőzése, Brexit fenyegetés)
2020: +30,2% (Corona-vírus 2. hullám)2021: +21,8% (A Hitelmoratórium kivezetése és az Evergrande-krízis)
2022: +20,3% (Orosz-Ukrán háború, extraprofit adó sokk)
2023: +31,3% (Globális Bankpánik és Recesszió)
2024: +18,8% (Kamatcsökkentési ciklusok és szigorítások)
2025: +30,4% (Kamatcsökkentési ciklusok és szigorítások)
Az alapkezelők az év végén azért veszik szinte "ész nélkül" az OTP-t a rossz hírek ellenére is, mert a bank egy pénznyelő automatává vált a régióban.
Szóval tartás, illetve az esetleges szeptember-október visszateszt esetén bővítés, átlagár csökkentés.
JokerWizard
JokerWizard szombat, 12:04
Előzmény: #1338613  error
Például téged érdekel.. Nem commentenéd egyénként.. Nem akarom rád vetíteni  (mindenki magáról beszél amikor mást baszogat), de pl nincs jobb dolgot szombaton mint forumot olvasni és kommentelni? Akkor nem te életed a "szánalmas"? Ráadásul nem is írsz semmit, csak itt éled ki a feszkót és ragingelsz.. egy kis bullying... Nem éred magad és az életed (-20% long certivel) szánalmasnak.. Ugye? Csak ez jutott neked?? 
(ezeket a szavakat csak visszafordítom rád, az te szavai amik szerintem rád vonatkoznak).. 
Ha a különbséget nézzük én tudok írni..(te meg csak őrjöngeni).. És Te vagy aki rám reagál... én csak max egy kis irónóniával válaszolok (magas lóról), de ez mind csak te szemszögedből magas..    
Szedd össze magad.. Legyen már egy minősik commented is.. Unalmas ez állandó raging.. 
Macus
Macus szombat, 12:03
Előzmény: #1338614  dniel
Van most elemzesed dani? 
JokerWizard
JokerWizard szombat, 11:46
Előzmény: #1338614  dniel
 Szóval szerinted a "diagonál", és  "fej vall" is  baromsag ...  Nem is létezik ...
  És akkor ezek után te az gondolod magadról hogy technika elemző vagy... ;) 
Oké... több kérdésem nincs..  
Balin2020
Balin2020 szombat, 11:02
Előzmény: #1338607  JokerWizard
Szerintem a legtöbben tőled várják itt afórumon, hogy állj le. Szét floodolod a topicot teljesen.
Macus
Macus szombat, 10:31
Előzmény: #1338613  error
Hagyd ideges valoszinuleg nyakig van shortban (egyebirant minek irogatná) se a mol se az otp short nem jott be , de nagyon
dniel
dniel szombat, 09:45
Előzmény: #1338610  JokerWizard
a fej vallad ugyan olyan baromsag mint a diagonal elmeleted kb 2% a valoszinüsége... persze h könnyü
error szombat, 09:38
Előzmény: #1338612  JokerWizard
Szerinted a napi cca. 30 bejegyzésed rajtad kívül kit érdekel? Szánalmas egy életed lehet, ha csak folyamatosan itt éled ki magad. De mindegy is, neked ez jutott...
JokerWizard
JokerWizard szombat, 09:34
Előzmény: #1338611  error
Kezd akkor lécc'i magaddal.. Vegyél példát róla és ilyen ideböfögéseket hanyagold... Próbálj meg akkor írni ha már valami értelmes dolog is van benne, nem csak savas fikázás.. 
error szombat, 09:29
Előzmény: #1338610  JokerWizard
Példát vehetnél róla. A kevesebb néha (mindig) több...
JokerWizard
JokerWizard szombat, 09:24
Előzmény: #1338609  dniel
Látom te már visszafogtad magad...  Nem láttam a héten az elemzésed.. Így könnyű kritizálni..   
dniel
dniel szombat, 09:06
Előzmény: #1338606  JokerWizard
mé nem veszel kicsit vissza? akkora egoval tolod a full suletlenseget h eszmeletlen.... 
JokerWizard
JokerWizard szombat, 02:26
Előzmény: #1338604  Peterbond
Ja bocs.. Az eladás a long sqeeze hétfőn lesz... ;) 
JokerWizard
JokerWizard szombat, 02:25
Előzmény: #1338605  Peterbond
Hát igen.. Téged nem tudtalak "átverni"... Te határozottan előre írtad ide a saját technikai elemzésed alapján  hogy 500as GAP-pel 47000en fog zárni.. 
Ja nem.. .kussoltál... Semmit sem írtál.. utólag meg itt okosodsz... de inkább ne.. kussolj inkább most is.. 
JokerWizard
JokerWizard szombat, 02:19
Előzmény: #1338601  Peterbond
Amiről beszéltem két hete volt..... Nem néztél utána...  Nem egy két napja... Kurvaság hazugság  hogy mindig esést "mondok"... Két napja olvasod, hogy a korrekció alatt (mert ugye eddig az volt, ugye?) azt mondtam hogy nem nagyon reménykedj hatalmas emelésben..   Úgy látom a long certis kommentem "talált szíven"  , és csak annyit tennék hozzá hogy NEM egy nap esett az OTP hanem már több mint egy hónapja, és ugye és ez alatt nem 25% mínuszban hanem -60% a bukó... És ugye most nagy a pofád, mert azt hiszed igazad volt, mert volt egy napi záró (anomálisa) és már gondolod hogy nem volták akkor lúzer, mert most a -60% már csak -10%...És most már tényleg jön hétfőn a 52000, mert már akkor is igazad volt.. Mibe hogy még most sem adtad el... Egy sima "B" korrelcióról már az hiszed itt a új trend... Bevásárolsz még több TL-t ás amikor hétfőn folytatódik a korrekció nem fogod érteni... megint mínusz 60%... Arról ne is beszéljünk hogy nemcsak korrekció, hanem trendfordulós  alakzat jött, de azt sem ismered...  és majd 44000 alatt vegyük ezt a posztot  mert most kurvanagy arcod van egyetlen záró miatt.. Én nem láttam tőled egyetlen elemzést ahol ezt a mai szárót technikai elemzéssel  már előre jelezted volna...  kritizálni és  utólag beszólni minden hülye tud... 
Peterbond szombat, 01:55
És még ma 11-kor is ezt jósoltad:
"46500 :Short/Long certi arány átfodult  Short irányba
Longosok : eladás 46200 felett 
Short : vétel 46200 felett
Mai célár : 46000 alig van vételi ajánlat.. 45500 alá benéz zárásig"
.
Ennyi "utánanézés" elég volt?
Peterbond szombat, 01:54
És akkor még csütörtök napközben is ez ment:
"De úgy látom az EURHUF USDHUF az erősödő árfolyamból hogy délelőtt jött egy nagyobb volumenű vevő (a mol miatt szerintem), de látom az OTP-be is belekóstolt. Most érdemes eladni neki a maradék TL cuccost. Ez még nem az intézményi vevő. Ha    már délelőtt bevásárolt akkor délután már megint alacsony fogalommal visszamegy oda az árfolyam ahonnan indult... Tökéletes nap hogy elsózzátok a maradék OTP még mielőtt úja kezdődik a lecsorgás oldalazás a Flat korrekcióban.. 
.
Majd az ominózus "sell, sell, sell". Csütörtök 13:49-kor.  ( az árfolyam 45 500 volt ekkor ).
.
Na meg persze a magyarázkodás a nap végén:
.
"Ki lehetett találni ki lehettek a "vevők" akik a nagyobb volument adták, az ebből kitalálható.. Az erős dollár (és a gyenge forint) a bux részvények kedvező árazása és a BÉT szűk likviditását most ki lehetett használni az erős olajárral. Keresek egy szűk gyenge volumenű országot ahol nem EUR van de van jelentőbb olajcég . Ezek nem a nagybankok és  az intézményi vevők.. Inkább gazdag spekulánsok . Minden jellemző kereskedési szokásuk megvol.- Az agresszív vásárlás.. 
(likviditási vétel).
short squeeze
Az agresszív vásárlás  (likviditási vétel)
short squeeze és stop loss vadászat.. 
Majd holnap ugyanez forítvaz:
long sqeeze +   stop loss vadászat.

Péntek este visszaválták a dollárt.. Héfön már másik piacot rabolnak le.. A MOL kicsit nagyobb flata volt nekik.. Akkor átmenjek az OTP re is.. Láttam a short eladásokat és a long vételeket is.. Holnap csere... Amit ma megvettek rátolják a piacra de előtte jól megshorolék.. "

.

"Ez is arra utal hogy gazdag amerikai spekulánsok most játszanak a BUX-al. És inkább ő ül fordítva a lovon, vagyis a piaci realitásokkal szemben.. tegnap vett, ma meg elad, holnap meg keres más játszóteret.  "
Peterbond szombat, 01:45
kedd esti elemzesed vége:
"Holnap remek lehetőség lesz shorta (45000 ig) illetve  hamis kitörés esetén megszabadulni a korábban vett longoktól már nyitó után a rés betöltés előtt.. A vevők azok a ""bikák" amik elhitték hogy ez nem hamis kitörés hanem tényleg ez az  új impulzus  és még a legelején akarnak TL- venni.. Sajnos ők lesznek akik a nap végén csalódtak  lesznek." https://ibb.co/Lz1bq4DD
Szerda esti ( csütötök reggeli ) elemzésed:
.
"A első forgatókönyvet megerősítette a tegnapi árfolyam. Az "A" korrekció nem ért véget, cikkcakk , vagy Flat korrekció (5-3-5). A képen a kék 1-5 hullám ennek az első része, ami az 5 csúcsnál ér véget, ami a "A" csúcs lesz. Jól látható hogy árfolyam a kék trencsatornában mozog, a felső korlátja már a 50as és a 20 SMA (kék és narancs), alul pedig 100SMA, ami trendcsatornában tartja. A havi RSI mutató alul még mindig 77 és mozgó átlalaga 80 felett van ami havi szenten jelzik hogy hosszabb korrekció lesz mire az mire a túlárazottság  enyhül. Ez jelzi hogy az éves árfolyam korrelációról van szól, vagyis a teljes idei nagyobb idősíkon. Rövid távon a 44000 korábbi támasz elesése várhazó... 
https://ibb.co/C53zsDfv
.
Mindkét chartod 44.000 alá várta sőt a 2. már 43.000 alá.
Peterbond szombat, 01:33
Előzmény: #1338600  JokerWizard
Ja és csak ennyit összevetésképpen. Nap közben ezt írtam én:
"Joker 3 napja eses mond. Ne allitsuk mar ugy be hogy a mostani emelkedest elore latta. Nem basztatom miatta meg csak olyan onelegult gunyos szoveget se tolok mint o. De azert ne akarjuk mar atirni a multat."
.
Ezt meg te most:
"De már úgyse fogsz utánanézni és neked kéne bocsánatot kérni... Szóval öcsike, kurvára nem az a helyzet amit itt próbálsz előadni (hazudozni)...  "
Peterbond szombat, 01:31
Előzmény: #1338600  JokerWizard
"És bocsánat, de két hete pl az emelkedést is én láttam előre (már szombaton)...  De már úgyse fogsz utánanézni és neked kéne bocsánatot kérni."
.
Pont ez az hogy utánanéztem. Kedden reggel írtad hogy a korrekció nem áll meg 44.000-nél. Este beraktál egy grafikont amihez írogattad hogy csak egyszeri felszúrás a keddi záró és 33900 ra vártad. Egész héten toltad a "csak a spekások húzzák fel mert jól beakáráják ugratni aaz embereket. Meg linkelted az OTP fejes 3600 darabos eladását mintha az jelezné az esést. Pontosan ez az hogy visszanéztem és te szeretnéd hogy ne nézzék vissza miket mondtál 1-2-3 napja. De bezzeg te egyből beszóltál mindenkine mekkora lúzer hogy egy nap eset az árfolyam és már 25% minuszban van biztos. Sőt még az emelkedésben is osztottad a TL certiseket.
.
Te viselkedtél végig arongánsan kioktatón és soha nem beismerve hogy ja mégse jól láttam hanem valami mögöttes spekát látva minden egyes napi emelkedés meg záró mögött.
.
És ezek után te nem kértél elnézést bocsánatot hogy kioktattál mindenkit de tévedtél hanem még te vársz bocsánatot tőlem? miért mert én beszóltam arra az emelkedős elemzésedre? Nem. Eddig se cikiztelek egyik nap se és most is egy laza odaszúrás volt csak. Ehhez képest te egyből nekemestél öcsizve hazugozva engem. De ott van az összes HSZ-ed vissza lehet olvasni.
.
És ha hétfőn neadj isten mégse megy be 46.000 alá záróban megint menni fog majd a spekulánsozás meg a longosok nagyon megfogják szívni? mert most se azt mondtad mehet meg esélyes hanem kijelentetted hogy ÚGY LESZ. Ahogy egész héten az összes többit is. Na további jó napot. 

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek