ez valo igaz irtam 30 ezres otp rol es 100 ezresrol is de ezeknel idotav nem ugyan az es megerositesek sorozata kell hozza... az hogy itt ezeket joslásnak veszik nem tudok mit kezdeni vele mert nem ertelmezik amikor az ido tavot es a feltetelt mondom. kb augusztus 6 odikan tettem ki az elemzest h 44-44300 as sáv nálam elsőre... és amig nem szakad le addig a tobbi evidanciaban van tartva tehat a 30k is... a 100 ezerre sincs meg megerosites h gyorsulna ... 44k pattanas kb kotelező akkor is tovabb szakad... 44k eleeik kovi szint mar 40k kornyeke....
Én adóoptimalizálás miatt nem adom el idén, ha csak valami szakadás nem kényszerít. Jövőre házat akarok venni, ezért a certik bő fele sajnos normál számlán van és már így is 20 milla felett lesz az adóm. Inkább tolom a többi befizetést 2028-ra. Szóval nekem az is elég, ha jövő februárban lesz 50-52k. A visszatesztet meg nem sajnálom tőletek, keressen más is pénzt :)
inkább október elejére , de ez az optimista jóslat..... év végére az optimista jóslat az 51 körül van esetleg 52. Realista 50-51 között Bár helyzetfüggő mert ha béke lenne akkor 54 se kizárt. Nyilván nem nyílegyenes út vezet oda.
Azt mondom ha zavartalanul mehetunk akkor celar 47 , ha kozben még javulnak a korulmenyek kitores is lehet belole https://www.tradingview.com/x/yDRay3eR
OTP részvényesek ide!