Az a baj, azt nem nézitek,h ATH-n a PKO-nak volt egy -4%_os napja, amit most korrigál. 112-116: kb a felénél jár 114. A pénteki nap hasonló. (korrekciós emelkedés) a csütörtöki is hasonló (relatíve nagy esés)
Nézd.. Nekem nem nehéz. Megmutattam a diagonális hullámot a charton. Aki tudja mi a diagonális hullám és a végződő ék az látja a charton. Ha így se ment át, többet már nem tehetek.. https://ibb.co/Kcf5LqcL
Vagy, pont azzal akarja megmutatni, hogy mekkora fasza gyerek, hogy erőt demonstrál. Hiszen eleve ez volt a mottója, tegyük naggyá amerikát megint, szóval tolni kell mindenkinek az arcába mindent is, most épp Irán van a terítéken. De csakis a béke jegyében ugye... :D
Ma havi zaras , holnap msci . Aztan remelem elkezdodott nar az iskola a brokiknak is … remeljuk trump lassan koncentral a valasztasokra aztan békére torekszik majd.
Amugy nincs uj a nap alatt ma is adjak tovabbra is. Amikor stabilizalodik akkor par ezer darab raborul a vevokre… de 500 ala ugy nez ki nem akarjak boritani
Hat valahogy igy… szeptemberben arra szamitok hogy megnezzuk 47 et. A mai forgalmat nem tudom hova tenni mivel ho vege van tipikusan nagy forgalom van , holnap msci is lesz
OTP részvényesek ide!