Nem kapkodva dontottem, terv szerint ment minden tegnap estig, amikor feltunt hogy nincs uj certi most sem. A bosszatnto meg az, hogy nem jelezik elore hanem csak megtapasztalod nap kozben hogy megsincs. Duhito.
Nem hiszem el hogy már megint atvert az erste. Mult heten eladtam reszvenyeket kis bukoban a tl122 miatt amit vegul nem inditottak. Tegnap eladtam az otp shortomat bukoban mert az uj certi miatti emelkedes kiutes kozelbe viheti ma, erre a tl123 sem indul. Kulon bosszanto, hogy nem jelzik elore, nulla kommunikacio, csak egyszeruen nem inditjak. Az info visszatartassal csinaltak nekem egy jo kis bukot mult heten es most is.
46350: napos bollinger közép, ez a tegnapi alj is. Ha megnézed a korábbi emelkedő hullámok legelejét, ez az alfája a long hullámnak, azt kell megtartani, a kisebbek arra mennek, amerre a nagy viszi őket. RSI 54, simán mehetne. 4h-n éppen csak a tetőt pöcc-pöcc. 4h RSI-ben van egy ék, törtetne 70 fele, emelkedő aljak csökkenő tetők. Ha a 4h leereszt, irány 45k vissza. Te máshogy látod? De persze ez megint tippmix. Miért tolta el a certit az Erste holnapra?
és ha már TA* https://kephost.net/p/QJcOWsNU2PXFITp4Z_Xy9g.png pont ilyen nyitót vártam, mint a mai, a dojiról pattan ,és zöldül. A certi miért "csak" holnap indul? ha 2-3 hétig tervezik megvan,h 26-án indul???????? :D *TA: 46780 dupla tető. 780-790.felső kanóc legyártva, ott áll a dojinál. A pirosig még lemehet, de arról pattannia kell. A piros lenti párja nincs berajzolva, mert a kép longot mutat. HA a piros nem tart, az az 1, ami be van rajzolva, akkor jön a C, mélyebbre, mint 45300.
OTP részvényesek ide!