Azt ilyenkor már nem élesztik újra technikai hiba miatt ki is lett ütve a TL123 fog majd indulni valamikor. Az olaj pedig elkezdett szakadni ez adhat némi Push-t a délutáni OTP emelkedésnek.
Abban biztos vagy, hogy TL123-asat kell keresni? Szerintem lehet ez a TL122 is, ami múlt héten nem tudott elindulni a hibás limit ár miatt. A kötési ár azonos, TL122 pedig már látszik a netbrokeren.
Ja grafikusan a zöld kör lenne a cél, de aztán mit csinál kérdés 2x nem tudtunk 44 alá menni vagyis erődödik a támasz lentre ... de ha ott váltana ahol bekörözte és lefele menne az egy nagyobb korrekció része lenne szvsz.
Már a tegnapi nagy zöldet én annak veszem, mert kijött a leszorító alól és 3 pirosat fogott be egyszerre, annyi hogy lehet kamu is, ezért írtam ha ma úgy zár ahogy (még egy nagy zölddel lenne a legjobb), akkor lesz valid .
1 zöld nem kitörés, legutóbb is kellett volna a megerősítés, ami nem jött. Ott van a képeden, augusztus 7. Ma megint zöldülne. 46940 felett már érdekes. Az az augusztus 7 teteje.
OTP részvényesek ide!