1-3 pozitív - negatív. Kötvény para van, az OTP emiatt IS esik, ahogy USA is. Majd megnyugszanak, picit beesik a VIX, aztán rögtön megjön a mana. Honnan tudod, hogynem padlót fogott és nem B hanem új csúcs jön? Sehonnan. 46050 felett már érdekes, egyrészt már a péntekit átfogta, de már a csütörtökit is, ez volt a 46050. Az én számaim: 45820-45900, illetve 46300/400, ez dönt. HA letalpal az előző aljon, ami a 45820- 45900, akkor inverz fej váll is akár belellátható. az előző HETES csúcs 46280, az eddigi-mai hétfői meg 46260, nem mondanám, hogy nincs benne erő, simán szar-negatív USA hangulatban rallyzgat a papper.
Remek. Mult heten lehetett volna olcson venni tl122-t amit el sem inditott az erste a hibas korlat arra hivatkozva, most meg az egekbe huzzak szerdaig, vehetunk megint a csucson, aztan ulunk bukoban honapokig mert tuti elkezd esni amint elkelt az osses uj certi. Taps. Raadasul a kh leallitotta az egyetlen hasznalhato kereskedesi feluletet ma reggel bejelentes nelkul, minden raketazik amit mult heten eladtam. "Jol" kezdodik a het.
Azért érzed ezt, mert az elemzés nem ugyan az, mint a kereskedési stratégia. A saját stratégiád hibáit kell felismerned és kijavítanod. Erre nem nagyon van irodalom.
Akkor mi a f.... ert vagyunk itt ? Érsd jól. De összintén tudsz a magyar piacon olyan elwmzesi oldalt vagy formátumot aminek az elemzései szerinted jók ? Mert végig olvasok x-et elfogadom a logikat ahogy levezeti , es még néhánynál még értem is talán. De aztán "soha" nem az történik, vsgy nem úgy ahogy az elemzés mutatta vagy ha igen akkor is kérdéses a elemzés bull, bear scen közötti elválasztó pont azonosítása. Mert jól mrgvagyok a saját elgondoláaaimmal bar a hatékonysági % jelentősen alacsonyabb az itteni átlagnal.
OTP részvényesek ide!