Én meg lemondtam már régebben, pedig a pénz nem számítana erre. 90%-ban csak hatásvadász, hitvány cikkek, felelősségvállalás nélküli gagyi elemzések. Ráadásul nagy része nem exkluzív infó.
Miert is ? Ha leírja hogy milyen szinteket azonosít az elemző? Ez azért messze áll a megosztástól. Amúgy 29k forint évente szvsz bele kellene , hogy férjen. Csak halkan jegyzem meg. Meg szvsz bőven megéri. Még akkor is ha az ember olvas retentő nagy faszságokat néha ... a Portfoliósok tolából. Esetek 0.1%-ban.
Napizók érdemben nem tudják megmozdítani sem, annyira jelentéktelen amit spekizgetnek, ráadásul nagyrész egymás tevékenységét oltják ki.. Az Otp dugig van befektetőkkel. Ülnek benne amíg lehet, nagyrészt óríási plusszban.
nagyjából kicsit több mint egy hete kezdett megint eszkalálódni a háború és átlépni a 90 es árfolyyamot. 80 körül vagy az alatt nincs korreláció. Szimplán alatta nincsenek inflációs félelmek.
Úgy néz ki az "B" korrekció beindult... A klasszikus feladat (38%Fib: 46080) már teljesítve.. A nap végéig kéne kb ezen a szint környékén (kb 46000 felett) tartani És holnap még folytatódhat a "B" raly.. Az 50% (46300) visszateszt a "B" már bónusz. ne felesük el, hogy ez nem impulzus hullám, hanem a korrekciós hullám. Általában azzal ér véget hogy a "B", akik későn ébredők meglátva a mai 1.6% növekedést már inkább realizálnak, illetve nyiták a shortokat.. A longos certik esetében pedig ha a nap elején vette a certi már szinte hallom ahogy 4x tökeéttellel mér 6% 1 nap alatt egy "B" korrekción.. Így lesz csak egy napos a "B" korrekció... Ha nagyot ugrik akkor a korreciónál nem a bikákat vonzza, hanem az eladókat.. Ahogy lézem a TL longok még mindig elég "halottak" pedig lassan ez az a szint a mi napi lobgosnak már kiépő.. (2 korlátot ugrottunk).. Mai nap már a hanmadik esélye kevés.. Iinkább a 2 korát köröl lesz ingázás..
Mennyit törhet ki? rövidtávon? 10%? Minek a cikk? Ez legalább akkora tippmix, mint bármi más. PF amikor összeomlást vizionál, akkor long van. Semmi értleme elolvasni, ha lenne is értelme.
Inkább a Kína-Tajvan konfliktustól tartok. Félek attól, miként reagál rá a Nyugat. Az a baj, hogy az eddigi kommunikáció és viselkedés alapján egyik fél sem hagyhatja a jelenlegi státuszkót. Na ha ott kiborul a bili, akkor lesz ne mulass....
Valaki be tudja másolni a cikk tartalmát, vagy röviden összefoglalni, mit írnak benne? https://www.portfolio.hu/bank/20260824/kitores-elott-az-otp-most-erdemes-nagyon-figyelni-857824
Igen után gondoltam is írok, hogy lehet inkább errornsk sźólt, mert te feltetelesen írtad. Igen a jobbra tolodás jól erezhető a gazdasági bajok esetén elöjön a bevándorlók nem szeretése, a kisebbségek, költséges hátrányos helyzetűek támogatasának nyirbálása, szvsz mind két párt töketlen, vén hü(j)ék gyülekezete, az egész elekciós rendszer meg kicsit az indiai tömb szavazásra hajaz. Elöbb vagy utobb ezt a fasz kétpólusú , szavazat számolgatásos tikitakat le kellene épiteni az usa-nak meg elforgácsolódik az erő.
semmi sem biztos, én feltételes módban írtam de egyébként, az az ország, amelyik Trumpot kétszer megválasztja elnöknek (a 2. alkalommal pedig már ott volt a track recordja), az készen áll JD-re is - a demokraták ehhez képest túl szervezetlenek, kevesebb lóvéjuk is van, és egyébként is, általános jobbratolódás figyelhető meg (nem az usa-ban)
Nem erre gondoltam, elnézést ha erre utalt volna az együtt mozognak kifejezés - az AI egy forditott irányű korelációt mutatott ki az AI vizsgálat alapján -0.55 ös tényezőtt adott rá, de ez 1 hetesben vagyis a hetes vix forditottam korelál az otp-vel. A napi -0.12, a 2 napos - 0.23 as tényezőt számolt az ai.
OTP részvényesek ide!