47 ig felhúzták.... gyönyörű ahogy a robot 88 as eladások állnak ott.... valaki itt akarja tartani még. (lehet csak zárás miatt) kíváncsi vagyok záróban merre húzzák.
A TS-ből valószínűleg nincs nagy darabszám kint, nem fog sok vizet zavarni. Ezért nem is a nagy kiszállási lehetőség, mert lesz saccra 200 ft hatása. A nagytőke leszarja a TS-t meg a TL-t is, ezek a kicsik játékai. Az iceberg nem attól iceberg, hogy nagy. Hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Ez is egy újabb bizonyíték arra, hogy csak a TS kiütése miért nem vonzó most. Körbenézve a piacokon, amit írtam reggel, az még valid. DAX duplatető ATH előtt megállt, GAP UP, és közeledik a mai GAPhez, vagyis esik. OTP hasonló: ATH-t ütött, megvolt a napi max, de csorog, mert mindenki más is megállt, csorog. USA-t várjuk, nem vitás, USA nélkül l....sz@r sincs.
Soha nem ugrott ekkorát egy tőzsdei cég értéke! Jó lenne nálunk is egy ilyen hír! Volt akvi lehetőség bejelentés, meg szerintem a negyedév, félév is jó lesz! :)
Szerintem nem sok van a két felső TS certiben. Én néha ránézek mekkora forgalom van a certikben, de TS-ben elég kevés szokott lenni. Ma is 17M a forgalma a két felsőnek együtt, míg a TL110-ben közel 70M volt.
Minek kell mínuszolni? :D Még rajzoltam is: https://kephost.net/p/CQ4qmOPnHwGcq_Epo_kShw.png Minden vonalam emelkedő, mit jelent? Aki érti érti. A GAP megtartása az erő jele: Az 1. esetben 1-et visszanyalt A 2. esetben 1-et sem nyalt vissza, mind a 2 ott maradt. (narancs részek) Az aljak a biztos pontok: kék, a felső piros a spekulatív giga-tető, a zöld az ideálisan elérhető, bejelöltem azokat a pontokat karikával, amik szerintem lényegesek. Van ez a belső piros, bár Myrath máshogy rajzolta az éket, de így is lehet értelmezni, ezért tesze-toszáskodik itt a TS KO alatt. 8 napot töltött a 45700 megtartásával, én erre azt szoktam írni, hogy a nagytőke ide beáll, és lehetőségest nyújt a kiszállni vágyóknak = remegőkezűeknek, akik visszatartják a további emelkedéstől az OTP-t, amint ők kikerülnek a képből, az eladók, onnantól tud repülni. 5. napja emelkedő tetőket produkálnak, de csak óvatosan...várom a kampót...altatnak.... ez lehetne 50-51k, a zöld vonal ismét, és oda mehetne egy újabb zöld karika. Ha már tippmixelgetünk.
A sok negatív ömlengésem ellenére azt írtam nem egyszer: 1. OTP-t nem shortolnám. 2. A TS kicsapása nélkül úgyse fogunk esni, mert ez az elsődleges "nagy kiszállási lehetőség", ha van értelmem, ha elég pack benne van, akkor van értelme kiütni, értsd: SOLD OUT. De túlélte. Erről írtam a napokban, ez Macibear megállapítása volt a múltban, nem az enyém: TS-el jókat lehetett napizni 40-50% nyerő, rövid idő alatt, most is hozza ezt a példát. 900 körül kereskedtek vele, 100ft-ra a KO-tól, és már 1458-as kötést is látok: 1458/900 ,ez bőven 50%. 2. Tippmix: Ha a nagytőke meg akarja védeni ezt a TS-t ,akkor túléli, szimpáln Iceberg-et beraknak 47300-ra: akár 1-2MILLIÓ db, akinek kell, vegye meg, ők meg kizabálják a TS-t, fedezve a longokat. 3. Tippmix: nekem a tippmixem: Záróban születik a kötés, 47400-on, ami bedönti a TS-t, tehát ilyen "mutyi". 4. Tippmix: Myrath rajzolta ezt az emelkedő éket, az aljak jönnek felfele, a tetőket kösd össze. 45700-47000-47xxx, ez a sávtető átmenetileg. Emelkedő ék ATH-s értéknél, kell egy löket, ami lehetett volna a Luminor, mégse ugrik ki, mi tartja vissza? Fene se tudja.
Nem reális amit írnak szerintem..... tehát kezdjük ott alacsonyabb eredményre több adót fizetnek mint tavaly? nem reális..... továbbá Q1 ben ugye elszámoltak minden egyedi tételt, mivel magasabb extra adó volt magasabb visszaírás várható..... ezek meg növekvő adóteherrel számolnak ? Másrészt költségek nem hinném hogy ilyen mértékben nőnének.
Ha nem vagy sok, akkor én mostanában elolvaslak mindig, eskü. Jó látni, hogy mi lenne ha . . . . . mert tényleg a csúcson vagyunk, de Béla szokta írni, hogy majd eladunk a lemenetben, felfelé miért adnánk . . . . Én most nagyon optimista lettem, hogy ennyire nem tud esni a papír, én 50 alá várom rövid távon, kellene hozzá 1-2 jó hír, de szerintem meglehet, te felfelé mit látsz? Légy most pozitív 😉
ez volt a félelmem hogy a hó zárás miatt a nagyok pozíciónálnak. Remélem délután felfelé húznak minket illetve túladják aztán záróban felfelé húzzák majd
Mivel nem tudok írni privátban, így megkapod itt a közös csopiba, szarok a farmra: https://kephost.net/p/lesDDiHlp9hLjOCm84lF7Q.png ezen te mit látsz ?:D Én egy inverz fej vállat ;-) Tudok gyönyörűen felezni de közel triplázni is, hónapon belül. //tényleg elhallgattam, off mára itt.//
Annyira azé nem voltam balfasz. 800-ról lebuktam 357-re, majd 1M fölé paskoltam magam, most újra térdelek, mint a katonatiszt. Kib. hó végi 30-a miatt. 1 nap alatt átfognak 5 pirosat, ez ilyen. A nagytőke arra megy, amerre neki kedve van. Szőnyegbombázás után +5% 1 nap alatt. Ha megnézed az OTP chartját, az OTP-nél is látni ilyeneket. Én szoktam írni, lassan felfoghatnám a saját mondásaimat: Az impulzus vége egy kampó, ami kiugrik a bollingerből, na USA pont ezt csinálta, de másnap már fordult is. Ez az állítás igaz fent és lent is. NQ: 2026.07.30 LONG MAROBOZO alulról telizöld, dupla aljról indította, és átfogta az előző napos gyertyát. OTP: dettó, itt csak annyi a különbség, hogy eleve nem volt eladói nyomás, nem tudták becsapni őket, hogy rádobálják az olcsó manát robotkára, akinek így nem maradt más választása, mint kizabálni a könyvet. DAX: szintén legalulról indult, az előző napos alj alá ment, és átfogta zölddel, ma pedig GAP UP. Az OTP meg csak komótosan GAP nélkül rallyzik, és hozzátenném: ez a jó. A GAP mindig negatív hatású.
OTP részvényesek ide!