Mi lenne? Ez egy normál kereskedési nap a magyar tőzsdén. És ezt teszik rá a vonalakra . . . . .aha hát ezt rá is lehet tenni, de nem a vonalra . . . . 😂
Én ezt tegnap 10 órakor rajzoltam: https://kephost.net/p/T8Hd77iBeHkO544vFrlofQ.png Látod az USA infla adatra hogy megrántották, de a piros tetőt nem lépte át, a piros alján kiesett, kb. a tetőről indulva. 2 GAP is van alatta, én csak az egyikkel számolok, sárga box. Keressük a longos jeleket...
1x eljön, de azt is megírtam, hogy mire eljön addigra már vagy nem lesz pénzem a shortra, mert az egészet elbukom a long időszak alatt, vagy elkezd esni, és kimaradok, nem leszek benne. Tehát erőlködök. Lou70 erre írta korábban, totálisan jogosan: long van, azt kell kereskedni, majd ha fordulás lesz, akkor..akkor mi lesz? De én tudod mit írtam? 47k-nál büdös volt dobni, 45k "csak korrekció", 40k-nál is csak korrekció lesz, akkor meg már azért nem dobjátok, 35k-nál "a picsába, miért nem dobtam. Az ilyen erőltetett visszamenetelből szokott kialakulni a csökkenő tető, kis távon, hosszútávon is, és ebből szokott jönni a padló, amikor a nagy tf bollinger: HETES-Hónapos fordul, de még nem fordul.
OTP részvényesek ide!