B@sszus egymás mellé kellene ülnünk! 15:00 kor levitte a spreadot az Erste 40HUF-ra gyorsan átváltottam TS78-rol TS79-re . Jó tudom az erste figyeli a volatilitást és a szerint áraz. ... megnyugodtak a kedélyek feladták a longosok.
Latom nem erted …. Miert lepnenk at shortba ? Tetelezzuk fel eladom a longot … aztan masnap visszapattan …. Mert oti csak ilyen … vagy nem tudom visszavenni se… ugy gondolod 3% eses miatt eladna itt barki a longjat? Max boviteni jo …. Esik 44 ezerig mondjuk … HA esik addig ! Meg akkor is atom pluszban vagyok ! Ev vegi celaram 50 felett van …. Nekem eleg ha addig odakerulunk , ha elobb csak ajandek . Otp nagyon bull ! A shorttal szellel szemben vizelsz es csak olyan mint a rulett … lehet most szerencsed lesz , de aztan fordulunk es annyi volt pislogni nem fogsz tudni. Megjegyeznem az eses nem otinak szol mert minden eleg piros (6-7 koktel es 2 pezsgo utan mar lehet csak keresztbelatok :D)
Remélem mindenki aki, akart át tudott lépni short pozícióba lonból... Kersetem az Erste elemzését , de sajnos nem találtam semmit... Csak ezt : Az utolsó pillanatfelvétel a csúcson lévő OTP-ről... és mintha elvágták volna... Azóta minta nem is érdeklené az elemzőket.. Bár szerintem az elnemzők is látták az "Akasztott Embert" a technikai elemzésben és az RSI is ott volt minden charton. Még pár napja is minden csak az "új csúcsokról" szólt... és az új célárakról. az utolsó pár elemzés: "a korábban megfogalmazott célárak reálisak lehetnek, vagy a gyorsulással jelentős további emelkedés, egy nagyon extrém bull verzió esetén pedig akár 50.000 környékéig is szárnyalhat az árfolyam" "A látott mozgás arra utal, hogy nem a korábban említett b alhullám mozog északi irányba. Felmerült annak a lehetősége, hogy egy belső harmadik hullám nyúlik meg, ami alátámasztaná az OTP elmúlt néhány évben oly sokszor látott karakterjegyét, hogy az utolsó hullámok egyre jobban megnyúlnak. Amennyiben ez most is így van, akkor még ebben a hullámban 50.000 alá (49.550 környékére) emelkedhet gyors mozgással az árfolyam." https://www.erstemarket.hu/files/otp-20260706.png
NQ-ba kicsit hamar belenyúltam. Térdeltem reggel délben és este, de imáimat meghallották az égiek, de ismét korán zártam 29550-29100 volt a cél, limbóztam 29850-nél is, evvan, de a szerencse forgandó. 29200-nál tpztem le, 4h bollinger alj ~. lebombázták 29000-ig, me csak. Máskor bezzeg.... nem zárom, visszafordul, ugye Spiller? bújj elő... Ezt csinálják velünk, látnak minket. KLotild kampót. Aki érti érti, aki nem az nem.
Ugy nez ki ev vegere lesz 50 k na sebaj jo lesz az is nem vagyok elegedetlen , amigy a szokasos 700 as tamaszhoz ertunk. Delutan plusz ket koktel , este meg lesz vagy 3
Ja látom írtad, eladtad. Jó döntést hoztál. Bika csapdának tűnik az olaj menetelés most. Mintha Trump böfögne valamit, hogy letérdelt az atyái elé, és könyörög-esedezik a békéért.
OTP részvényesek ide!