Nem azt írtam hogy esés jön. De az oldalazás már furcsa. Ék van. Emelkedő ék. Ha nem tör ki előbb utóbb letörik az ék. Kb annyival jött ki új csúcsra amennyivel lent az emelkedő aljakat megcsinálta. 39600-39800 - 200 45700-46000 - 300 Inkább tűnik sávozásnak emiatt. A hetes-hónapost ki kellene oldalazni.
Én max záróban látok esélyt 46k áttörésére, ott lesznek ma nagy mozgások, van egy olyan érzésem. De a hó/negyedév végi zárások miatt nem biztos, hogy annyira mérvadó lesz ez a zárás. Inkább majd a holnap, meg a hét második fele.
Nem értem a logikád. Az eladási árnál kell olcsóbban visszavenni, nem a beker árnál. ha most eladod 46-on és vissza tudod venni mondjuk 43-on, akkor keresel rajta függetlenül attól, mennyi volt eredetileg a bekerülési átlagárad
Ha látod az olaj cfdt 68.5rol elég stabil 1h-4h long van. 40%ot esett a brent. Tudod a mondást. A shortos a legjobb vevő. Általában ők nem realizálnak időben. Ha longot mutat és ténylegesen megy majd tovább akkor valami hír jön erketik utólag ami rasegit, és igazolja a TA-t. A fordulat tényét. Néha a chart előbb jelzi. Arra kell menni amerre a chart mutatja.
Ha 10%ot esik azonos lentebbi certi nincs? Pl egy 20000ft korlátos cetibol kiszáll. Esik 3000et vagyis elég visszamennie egy 17000es korlátos certibe, ha van Tény Érdemben nem nyer semmit. De kisebb a kiütés esélye, veszélye. Ez is nyereség.
Orason csak en latok bele egy flaget ? 47 ezres celarral ? Jovunk 44200 rol 45 kornyeken cikkcakk , ha felfele kitor valoszinubb holnap akkor mehet 47 ig
Nekem 28700-rol 10% simán belefér, nincs értelme kockáztatni. Csak nagyobb rossz hírre reagálok jelen pillanatban. És közben élvezem az OTP-n keresett pénzt az olasz tengerparton. 😉
Beze: olaj? Longot mutat. Folytatódnak a tárgyalások? Hogy Mi? Nem béke van? Akkor mit tárgyalnak. Hétvégén bombázzuk egymást, hétfőre lenyugszunk : mert long van. Úgy teszünk mintha minden milyen fasza lenne. Pedig nem. Sztem emiatt oldalazik, a bizonytalanság miatt.
4h alj 45300-45550 tető 46000. Szűkül. A dino fej egyre kevésbé akár felnyulni zabalni. Én ezt jó jelnek veszem a magam részéről. Kevésbé pusholjak Inkább savozas mint kilövés- új csúcs.
Akinak jóval lentebbről van átlaga, az nem tudja visszavenni olcsóbban, még akkor sem, ha 10-15%-ot korrekciózik... Ezért inkább tartja és bízik az emelkedésben. Van ebben logika hidd el. Ha eladná, majd visszavenné ugyanazt a mennyiséget magasabb átlagon, akkor egy forintot sem nyerne vele, sőt.
Majd ha rossz irányba megy , és nem fordul. mas lesz a véleményed. Jelenleg jó irányba megy akkor minek stresszelni? 4-5napig zsakoltam, máshol....tegnap azt hittem újra császár lehetek, aztán beragadtam már megint. Ettől függetlenül próbálok nem stresszelni.
Ha lesz is felszuras max TS 47,3k. Amúgy meg 46k többszörösen pufolve. 3-4 nap nevezhetjük oldalazasnak. Vagy VIP kiszállo, és csipegetik a shortokat egy kisebb fordításra. Ha 46k nem megy előbb utóbb jon a pofon. Azért nem esik, mert nem ér erdemi stoppokat. 45 K körül gondolnám hogy bajos. Addig maszatka.
Nem tudom ki hogy van vele, én nem az izgalomért akarom csinálni, hanem pénzt keresni szeretnék, amennyit viszonylag izgalom mentesen tudok. Így is van azért benne egy kis felfokozottság azért nyilván.
OTP részvényesek ide!