Oh, az ilyenek nagyon konnyen és gyorsan tudnak leolvadni ha bullishabb a piac, az elmúlt napokban is volt már rá nem egy példa, szal nem szabad tőle beszrni... :D
Kiyosaki San os évek óta a teljes összeomlást vizionálja, de a tőzsdék meg csak mennek egyre feljebb és feljebb hosszabb távon. Bár, előbb utóbb még akár igaza is lehet végső soron. :D
Lehet szeptember elejére még az 50.000 es árfolyam is meglesz, OTP SRV zet 44 en, és nem azért mert ne tudnának valamit, Az emelkedő trend folyamatosan megvan.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20260626/nyomas-alatt-a-tozsdek-apple-sokk-utan-fordultak-le-a-piacok-845810 Én azzal magyarázom, hogy a Tech papírokat erősen túlhúzták. Lásd Micron GYJ-je brutálisan jó lett, mégis beverték.03.30 óta már 4x az árfolyam, realizálnak, Ha itt jó a 4x, USA-ban.A legtöbb tech papír 03.30 óta 1-2-3-4x, akinek ez nem elég, megkönnyezem. https://www.investing.com/equities/micron-tech ékes példája a hiperbolának, ez a 4x alany. Látod Macus, hogy fikáztátok itt Elliot bajtárs kollégát a 46k célárjával, hogy ebből nem lesz zászló. Te is írtad, hogy átmeneti sávtető 46k. HA 45700-fölé fals kitörés: valójában csak a Z vitte fel 46k-ra. MAROBOZU telizöld nap, ez a " zöld kampó"? 1h közép 45500 400 - kitörési szint is, 4h közép még támogatná, kérdés meddig. A Zászló eleje 5 zöldből állt Ma próbálná az 5. zöldet csinálni, de mellézárt. Inkább látok bele egy oldalazós napot, mintsem egy kilövést. USA nem boldog.
"Könnyes" búcsút vettem 321 darab certimtől :) Ezeknek javarészét még márciusban vettem a választások előtt, fogadva a kormányváltásra. A fő pénzem sajna unalmasabb utakon jár, de százalékosan tekintve ez volt a legjobb üzletem az évek alatt. Én általában korán adom el, szóval kitartást és hajrá annak aki tartja!
BUX célárad van idénre? ( Nekem 150k, de lehet, hogy pesszimista...). Esésben vettem végig a certiket (nekem az jobban fekszik mint a hati, mert tudom aprózni.... gondolom érted....) már szépek, de futtatnám amíg lehet. Szóval mi a célárad?
Nem akarok huleseget mondani de mintha akkor 2-3 éve még nem volt ez az egyedi áras váltás munkaidőben. A bróker este 10-ig elérhető volt USA zárásig, és ha akkor kellett USD 420-ért ... grrr ... hogy NVDA-t tudjak venni akkor ő megcsinálta talán 1-2 HUF-ért az 5-6-10 HUF helyett.
A portfolio-nál kapsz brókert akitől kérhetsz kaphatsz tanácsot. Vesz neked nagyobb tétel esetén egyedi áras devizát. Az Erste-nél nekem csak telefonos ügyfélszolgálat van meg a Bankárom aki védett vonalon beírja az új személyi igazolvány számom. A portfolio egy bizonyos forgalom után beengedett a global platformra is ... az Erste meg nem igaz kínálta fel eddig ezt a lehetőséget.
OTP részvényesek ide!