Ez szinte mindig is így volt ott ahol a profik keverik a sz.. , az erővel, powerrel, tudással "élnek / visszaélnek" és ezzel húznak egy kis többletett. Ez egy ilyen játék. Ha rájön az ember akkor még a saját oldalára is fordithatja.
Be lehet állítani "stop losst", de ha nincs árjegyző (műszaki okok miatt) akkor az de megy... Onnan fogod tudni a "short" napot hogy a longosok már reggel be se tudnak lépni a felületre...
Azért az se hagyjuk figyelmen kivül, hogy az otp lemard mostanában a többi bankhoz képest es 52 weekben a pénzügyi szektor csak most kezdett magára találni vagyis egy bankos hype simán túlértékeltség ide vagy oda az otp túl tolhatja bőven ....
Én kb tegnap "csöppentem" be az otp-s kereskedésbe... Mielőtt még bármit is vennék , megnézek egy napi keseredést élőben is. És a fóromon is jórészt azok vannak aki "kereskednek" is hosszabb ideje. De amit 1 nap utál lejött, hogy itt a "kisbefektetőknek" (akik itt a fórumon írnak) teljesen sordórnak az "árral"... A "piac" a zárás alak alakul ki, teljesen függetlenül a napi kereskedési szakasztól... Minden az "intézményi" robotok csinálnak... Neked soha nem se annyi pénzed, és olyan gyorsan nem tud reagálni rá mint a robot. Az hogy "délelőtt" a 10-100 részvényes "kisbefektetőknek" nem zavarjanak idetesznek neked egy megugorhatatlan volumenű jéghegyet...Amitől azt lesz az "érzésed", hogy nem lesz áttörés... Pont amikor kell akkor, "elolvad" zárás előtt... ;)
Az ath már közel, 45710 ha ezen átmegy szabad a tér felfelé .... de itt már lesznek realizálók bőven célár mindegy menni .... kíváncsi vagyok hányan fognak a fórumozók közül dobni, s ki dönt majd jól .... én Bux hati longban vagyok , így szorítok hogy ma menjen egy szépet otp ....
Nézd... A "jéghegyet" nem véletlenül rajta oda 45.000-re "valaki"... Tegnap végignéztem a kötéslistát a robottal is.. Rengeteg jel utal arra hogy egy másik "robot" kereskedik (kereskedett tegnap).. A első jel volt az "akasztott" ember a napi kötéslistában múlt héten.. És az "iceberg" 45.000-on pont annyi volt hogy volumenben hogy a reggeli "kereskedők" ne tudják átütni... legalább 1 robot trader van , de simán lehet hogy több is, elég nagy "zsetonnal"....
Longos vagyok de nem minden aron , csak van amikor erdemes tartani mintsem ugralni . Ha felmegyunk hirtelen 48-49-50 az tul lesz hizva , onnan jonnie kell korrekcionak , de ev vegere 50 vagy fole varom !
Ezek szerint nem vagy elfogult longos. Amit írtál azzal teljesen egyet értek. 50k vagy kicsit fölé már túl lenne húzva de ami fontos csak rövid távon.....Hosszabb távon reális akár az 55k is ....
OTP részvényesek ide!