Lassan két hónapja 41600-on vettem. Sokat akar a szarka alapon, kár ,hogy nem adtam el tegnapi záró, 45k-n.. bár én bízom benne, hogy megy ez feljebb is. 48-50 k a célár.
Idézeteknél maradva, " nincs olyan, hogy túl drága egy részvény a vásárláshoz, és nincs olyan, hogy túl olcsó részvény az eladáshoz." Livermore Azért volt már bőven mindkettőre példa, miért ne mehetne még? Ahogy te írod, most fomo volt, van, lesz, kis szünetekkel, de még fel az irány, még nem fordult semmi.
én mint örök shortos (ragaszkodva az elveimhez -ha érted a célzást), szerintem bikacsapda. Jött egy átfogós gyertya, ~ 1200-1300 pont eséssel, és veszik tovább, mintha nem lenne holnap.
"az izraeli kormányfő legszívesebben mindenkit bombázna." Egy magas rangú kormányzati tisztviselő úgy nyilatkozott, hogy Trump belefáradt abba, hogy az izraeli vezető folyamatosan újabb és újabb katonai akciókat sürget.
Amit én írok: Irán erősebb lett, mint valaha. Trump kapitulált, pedig úgy volt, hogy Irán fog a békéért esedezni. Trump már szinte könyörög. kb.
"Akkor ébredtem csak rá, hogy a technikai analízis nem működik, amikor egyszer fejre állítottam a chartot, de ekkor sem kaptam a korábbitól eltérő választ."
OTP részvényesek ide!