Te is ezt rajzoltad, én is https://kephost.net/p/MjQ0NzM5Mw.png 44-król marobozu dupla alj 45k visszajött 44k alá. Én tudod mit látok bele ebbe? A piac reménykedett a FED kamatcsökkentésben, a jó hírekben. Jött? Nem. Hogy mi lesz? Fingom sincs, nem utólag rajzolgattam, rajzolgattuk, hanem előre Lement 44k alá.
zotlan te longoljad USA-t, ahhoz értesz. "Persze" CECE-re fogod. 1h aljakat lebólintották. Emelkedő inflációs várakozások, túlárazott USA mellett, ezt senki nem látja. Majd látják. Back to 43700 & 42800.
én még a magas felértékelődést bele is tudom látni - végülis ilyen már történt is velünk! legyen így ! :) A 100k-ról 5k-ra való esést nem tudom értelmezni. Nem azért, mert nem örülnék neki, hanem logikailag. Véleményem szerint ehhez egy óriási kataklizma kellene azért... Az okfejtés érdekelne
gyűjtöttem casht ha lentebb menne :D rvt eladtam vettem tl112t helyette , nagyobb darabszámot aztán eladtam tl108 at és a total certi készletet csökkentettem 20% al. Ha lemenne 44 ig vennék az extra cashből.
a bollingerek felfele mutatnak, nézd meg az OTP -t 19600-nál, 1x fáradt el, és -60%. Én legalább "próbálok" nem csak felfele nézelődni. Én tudod mit írtam? Aki 45000 kiszállót tervez, menjen a biztosra: 44880 eladás. Nem kell a tetejét keresni, nem lehet a tetejét elkapni, aki képes, annak gratula. 44990-nél kiszálltak tegnap, nem egy emberke, NQ dupla tetőnél elakadt, DAX elakadt dupla tetőnél, OTP megállt 45000-nél. Gyakorlatilag kijelenthető, hogy minden index-rv elakadt dupla tetőnél, még ha átmenetileg is, de elakadtak. FED tegnap borított, hülyegyerekek közül fele csökkentett volna, fele emelt volna. Ez az összhang. Miközben 1-2 évre előre magasabb inflációt, csökkenő GDP-t várnak, a hülyegyerekek akkor csökkenteni akarnak, ha 0,5-1-1,5%-al magasabb inflációt várnak? Hol van itt a realitás? Jött is a dollár erő 1.6> 1.15 USD HUF-.ot megnézheted. 300-307, itt már 2% bukta a külföldi befektetőnek, csak itt. OTP ATH, USD ATH, én tipliznék, mert ha a dollár elindul a paritás fele, akkor baj van.
OTP részvényesek ide!