Ázsia nagyot emelkedett, eu erős nyitás lesz. Bankok tegnap mentek nagyot most nulla közelében nyitnak, Raffi már 50 euro! Otp lemaradás minimum 5-6 ezer forint.
Ez egy jó taktika. De mi van ha hétvégén tényleg aláírják? Hétfő reggel már nem lehet lesz jó áron beszállni. Simán 44 fölött nyithat (hétfőn aláírás esetén), ott már hová veszel. Szóval nem könnyű.
200 bux konti longban ülök, én is gondolkodom a záráson. Máris szép profitom van rajta, de ott motoszkál bennem, hogy ha tényleg aláírják a békét a hétvégén, akkor tényleg megugrik az OTP is, a BUX is, akkor meg kár lezárni pénteken. Ha meg Izrael megbombáz valakit, akkor nem lesz béke és szakadás lesz hétfőn...
Szerintem a remegő kezű kisbüfiktől vették el a részvényeket hetek óta, illetve talán volt egy realizáló nagybüfi. De nincs baja szerintem továbbra sem.
Délig biztosan fel...utána ha felébred ? ... minden estre én céláraknál behúzom a nyerőt s zárom a pozikat...egy biztos hétfőre nem viszek semmit át...
Hat meglepodnek ha mondjuk azt a szintet nem utnenk at es akkor csattognak a stopok…. 42 korulrol jon most short kb jo esetben mar megnyitottak kb ott szoval akar nar nyitoban kicsattano shortok miatt emelkedhetunk szepen tovabb. Mai zaro optimista becslese 43 . Illetve nekunk meg van kamatstopos hir is
OTP részvényesek ide!