Ezt én is igy gondolom, de azért a hülye is látja, hogy egy hete megálló nélül esik, ráadáaul záróban folyton lehuzzák napi minimumra. Én nem szoktam rajzolgatni, de most csináltam egyet magamnak szeptemberig. Annál tovább nem gondolom az esést, mert akkorra igérik az unios pénzeket, az meg lökhet rajt. Szerintem szeptember elsejere 34500-35000 körül lesz, és onnan fog megindulni. Amugy örülnék ha nem igy lenne és pattanna innen mert longban vagyok, de a választás óta tartó csökkenő tetők meg aljak nem jelentenek jót szerintem.
Jelenleg uborkaszezon van ez meglátszik a forgalmon is, ebben az időszakban érdektelenség van tehát sokan nem foglalkoznak a tőzsdével, majd augusztusban beindul a forgalom rendesen, ez már évtizedek óta így van, addig az srv tudja karban tartani az árfolyamot!
Érdemes megnézni Sárpac utolsó 20 hozzászólását, pláne amit bekarikáztam. Remélem egyértelmű miért jár ide. Kérem ezúttal is a moderátorokat, ne adjon teret az efféle ijesztgetéseknek, látható a hsz-ekből hogy semmilyen értéket nem képvisel a fórumban, az emberek befolyásolásán kívül.
Ma is jött 50k célár az OTP-re. Ne hagyd magad befolyásolni az ilyenek miatt mint Sárpac, aki shorton akar pénzt keresni, és simán eladatná veled bukóban a részvényeid, csak hogy az eladásaiddal csökkentsd a részvény értéket, és ő keressen. Nemsokára meglesz az úr, egyébként. Kis gombász legény.
Na megjött a nagy kamugép! Nem értem hogy akarhat valaki emberek becsapásával pénzt kereseni, és mégis minden alkalommal megjelenik, amikor kis esély van riogatni a népet. Csak az értékek mások, most 30k, pár éve meg 20k. Aztán nemrég 45k volt. Senki ne hagyja magát befolyásolni az ilyenek miatt, mint Sárpac!!!!!!
Sziasztok, 41600 on vettem 1,5 hónapja ,annak reményében hogy a célár közelében leszünk hamarosan (50k) Kezdjek izgulni? Láttok esélyt a megindulásra 45k-48 k felé? Köszönöm a választ.
A válasz igen, az új kérdés, hogy mikor látunk megint stabilan, nem csak egy-egy felszúrás erejéig 40k feletti árfolyamot. Tartok tőle, hogy el fog tartani egy darabig. Ha a következő hetekben a 36k-s emelkedő trendaljat nem töri, akkor lehet okunk még reménykedni.
OTP részvényesek ide!