Persze újra befektettem és ha most eladnám az osztalék fizetés előtt akkor bukom azt is. Az adó 20-ai befizetéséhez további OTP részvényeimet kellene eladni, pont most amikor majd fölfelé indulnak bár jön a nyári uborka szezon. Ha meg pótlékolnak az kábé kb. 10 százalék éves kamatnak felelne meg, a de ennél az OTP többet fog hozni.
Sok SZJA-t kell befizetnem az OTP miatt, mert egyszer ELADÁSKOR a FIFO helyett véletlenül a LOFO gombra tenyereltem.Ezért halasztást szeretnék kérni az adó befizetésemre, vagy mérséklést, vagy pótlékmentességet Ezért kérdem a közösséget valaki csinált már hasonlót a NAV-val szemben és volt-e eredménye ??? 🤔🤔🤔
Nem látok még hírt, vagy csak én nem látom. DAX a hírre lement 25000-ről 24920-re, kis likviditást gyűjteni, de újra csak 25000. Ami sokkal érdekesebb NQ 161,8 FIBOnál ácsorog. 22700-26300> 28500. A padlóról nézve ez 26%-os emelkedés. Egy idő után Robotkának le kell állnia. Ha nagyon TA-zik, vagy kilövi magát 261,8%-ig, vagy megáll 161,8-nál. Végeláthatatlan long mana. Anno az volt a "szorongás" tárgya, hogy a memóriaárak miatt az AI -befektetések durván megdrágulnak, és hogy ez megtérül-e a cégeknek. Memóriárak 4x, a világ profitál belőle. Olajár 50-100, a világ profitál belőle. Ha rendeződik a szoros, ha visszaáll a béke, visszaállnak az árak? vagy már törődjünk bele a 4-5x árakba, örök kérdés. Mert ha rendeződnek az árak, akkor ezek a mostani prémium gyj lufik hamar leresztenek. Tehát Robotkának hamarosan le kell állnia a mágikus buy gombbal. OTP miért nem megy? Mert a világ már rég 5x beárzta Trump marhaságát, béke béke béke béke, kb. Technikailag nézve: Olaj CFD tegnap a napos SMA50ről pöccent vissza, ma még felette van, tehát emelkedő alj van, még annak ellenére is, hogy elvileg megállapodás van... vagy csak kamu, érdekes. Tehát OTP, ha nagyon örülni kellene, miért nem örül?
Balin? pomperj ? a bux legnagyobb papírja az OTP nyilván egy elég nagy faktor az emelkedésben. Kérdés miért emelkedik a bux? 3 éve? mert mondjuk volt 2022 ben egy ukrán háború kitörése ami lelökte az árfolyamot? Azóta megy a recovery? illetve azóta volt némi profit növekmény is . Stb.... szóval csak azért nem fog valami korigálni mert a chart kiadta :D ráadásul egy index.
olajár -3% on mi meg toporgunk.... mindegy is .... max kivárás van , vagy átmeneti üzemzavar :D Egy biztos valahogy most azt érzem nagy emelkedés jön.....
OTP részvényesek ide!