nem itt lenne a helye az otp nek ahol van..... de amerikában se érdekelte a spekulánsokat hogy a lehman vezér mit mondott stb stb... ha jön és tuléljük még ezt az idöt a gyorsjelentés szezonja az otp nek elképzelhetönek tartok egy upot felfele..... de még olyan messza van az..... mikor is lesz? nov 15?
Van még bármi értelme ezeknek a szinteknek, kb. úgy 3500 alatt? Sztem nincs, tiszta szabadesés, amit időnként megszakít egy felfüggesztés. Sőt lassan már csak felfüggesztés van. Kezdem azt hinni, h már olyan szintek alatt vagyunk amelyek öngerjesztőek...ld. nagy bedöntések pszichológiája.
mindent összevetve még egy gondolat.
Még vissza foghato erös kézzel a magyar helyzet nem reménytelen de nehéz lesz!
És mégegyszer mondom szurkolok annak hogy ne mennyünk csödbe mert ezen áll vagy bukik a vagyonom ugyanis itt élek!
Hajrá optimisták hajrá gyerekek csináljunk valamit hogy jobb legyen! de holnap ne legyen randalirozás mert az nem tenne jot most föleg nem remélem lesz annyira bölcs a magyar hogy megájt parancsol ilyen idökben! ( mert ha lesz félek hogy K.O. val ér fel)
faszom lip! ( ha már te is ilyen gálás szöveget irsz)
körübelül napi 1 vagy 3 naponta 1 hozzászolást szoktam irni azt hiszem nem sok söt nem is kereskedési idökben teszem nem véletlenül nem akarom más kereskedési menetét megbolygatni. =pánikot kellteni
vedd ugy hogy nem szoltam semmit sem ugy látom jobban járok ha meg sem szolalok más jobban tudja átadom a pályát neked .... hajrá!
Törölt felhasználó2008. 10. 22. 20:48
Kb. így képzelem, ezt a mai + oti zárót, sajnos:(
A 4 napos elvonulás előtt még vmit tesze-toszáskodunk itt aztán...mindenki mentse a menthetőt...
Vastagon tombol a válság mindenütt, mi pedig hát reménykedgetünk. Egyes kisbüfik virágzó arccal belevesznek az 5, 4, 3 k alatti otiba, h majd most ők megmutatják, h válságban kell venni...
3%-os alapkamatemelés az MNB-től, olyan hatása lehetett ennek a piacra, mint amikor a koldus azt mondja az uzsorásnak, h ha adsz még egy zsömlére valót, akkor 500%-kal kapod vissza.
Majd vki oltsa le a villanyt!
Törölt felhasználó2008. 10. 22. 20:46
rájöttem....izomman te bozsobozso néven is írogatsz!!!
...az szokott még ennyire erőltetni "eszméket"...
..te se vagy különböző tőle....
..mi a fasznak mondogatsz ilyeneket minden nap? egyszer elmondod, azt is megérti az ember...
short-ban ülsz, vagy szimplán másnak is azt kívánod, amin te mentél keresztül??
ERM 2 menthet meg egyedül max az az alagut végén a kis pislákolo fény reménysugár...meg stb.... lásd a másik topic.....
De leirom hogy világos legyen a sztori.....
Forint bukik=otp bukik=állam bukik
nagyon nem szeretném mert oda lenne nekem is a vagyonkám mindenem....
De ha megy még a töketlenkedés az otp nek se lesz alja csak szolok..... lehet keresni valahol 0 ft környékén lesz... láttam már sok ilyen bank sorsot amerikában.... :(((
OTP részvényesek ide!