Sracok tartsatok eszben aprilisban kozgyules , srv bejelentes vagy akvizicio megjobb ! Mrp vasarlasok! Szerintem aprilis vegeig foleg ha meg iranban is nyugi lesz latunk itt 45 kt is
Most tök igazad van, de . . . valaki eddig majd 40 milliárdot tolt bele ma, nem valószínű, hogy pont itt ezen a szinten ezek kisbüfik voltak. De az is érdekes, hogy ekkora forgalommal "csak" 1350 ft-ot tudott emelkedni, tehát van nagy eladónk is, amit én is írtam 35-ről 20% nyerővel szállogat ki.
OTP 1H: https://kephost.net/p/MjM2NDU5MA.png Itt nem tippmixelek semmit, szimplán a kevésbé hozzáértőknek (mintha én értenék hozzá) lerajzoltam, hogy mire gondoltam az előbb (emelkedő bal-jobb váll: kék ív- alatta piros vonalka) Ezekkel a narancs függőleges vonalakkal az inverz fej vállak körülbelüli rövidtávú célárait akartam szimbolizálni, a kitörési (nyakvonal) ponttól húzva. Ez a mai nap, kb. hozta a kötelezőt, a 2. inverz fej váll célárját. Elindult az előző charton rajzolt piros hullám, 43000 irányába. (42760), 15 perc késleltetéssel 42600-at látok. A kék sáv tetejéig illene kioldalaznia, bevárnia, kicsit csökkenteni a túlvettséget. Napos bollinger tető felett lebeg 1600 ponttal (41061). Valaki írta, hogy nagy short packot nyitottak, simán belelátom, hogy emiatt és stoppol 43000 felett. Hetes tető 42560 Hónapos tető 42755 Aki nem vett 35000-36000 körül, itt fog most betankolni +7000 emelkedés után? Nálam ez örök dilemma.
Semmi gond srácok! Nyugtával a napot.. Év végén meglátjuk. Egyébként ma a Concorde is lekövette az év eleji, első kereskedési napon ide beírt árfolyamvárakozásom (51-52K), 51.100 Ft-al. Addig lehet tovább várakozni, okoskodni és kereskedni:)
Joe-t tudnám idézni. szófosó trader (jómagam), még néhányszor be fogom írni, az őszinteség miatt. Amit rajzoltam az előbb, akkor még 42390-nél a piros hullám elindult visszafele. Az a két nap, amikor a piros hullám elindult, záróra nem érte el az aznapi csúcspontot (bikacsapda), másnap viszont összerogyott, és bőven az előző napi min alá a bukott. Így csinált egy csökkenő aljak kombinációt, a 3. nap pedig az inverz fej váll jobb vállja kialakult, úgy, hogy az 1. nap fölé emelkedett. "Classic emelkedő vállak, inverz fej váll mellett". Én arra tippelnék, de tényleg tippmix alapon, hogy a 3. próbálkozás besül. (viszont 3 a magyar igazság) Mindjárt lerajzolom ezt az emelkedő vállú inverz fej váll cuccot, szerintem sokat nem értik.
En nem tudom betolti e es annyira nekem nem is fontos. Nem akarok napon belul lekereskedni egy esest es felszurast. . Bankado. Nem hiszem hogy rovid tavon el lesz torolve a koltsegvetes helyzete meh nem engedi.
Én Peterbonddal értek egyet, már ha erre célzott: ez a +10% várás, szerintem is irreális. Bankadó eltörlés: a bankra nézve nagyon pozitív, a költségvetésre nézve, az állampapír vonzata viszont negatív. https://kephost.net/p/MjM2NDUzMA.png legalul fekete vékony vonalka dupla alj, 35 (és/vagy alatta) vip beszálló: bableves szint. Hiperbolikusan emelkedő aljak, a tetőre lecopyztam a sáv párját, ha tudja tartani a lendületet. Piros nyíllal jelölt 1h-s gyertyák, hasonlóan, visszahúzzák magukat. Az első 2 csinált egy ilyen piros hullámocskát (bika majd medvecsapda, aztán izomból patt). Szerinted nem reális a piros karika várakozás? Direkt nem írtam, hogy oda várom, pedig logikus a réstöltés, akár így,akár úgy. Nagybüfiként lerealizálnám a "nagy nyerőt", mi értelme van tartani, a p....ba longolni 43000 fölé, ha tudok venni újra 41000-ért is? csak el kell adni a 43000-42000-en, realizálok, realizálok. Aztán ha már szimpatikus az ár: 41000, akkor újra buy. Remegőkezű dobja, nagybüfi meg felszívja. A bizonytalanságban betáraz a nagybüfi, és majd ismét nekilendül, de minek lendülne neki 43000-ról? Ha tudna 2000-et spórolni- realizálni-nyerni, ki minek nevezi.
Sziasztok! Soha jobb ebédszünetet!! A cégnél a kantinban ki lehet találni mi a téma:) Év elején megírtam: év végére 51-52K. Nem elfelejteni, ezt a csupán kisbefektetői várakozást..;) Szóval lehet zsákolni.
Te várod a GAP töltést? 41400-41900? Már nincs messze. És ha betölti? A bankadó eltörlése sokat tudna dobni az árfolyamon, kérdés, hogy az így kiesett 350-400MRD-ot miből pótolják (mármint majd MP) + a bankadó-adócsökkentés miatti állampapírokkal mi lesz? A napokban volt egy cikk, hogy 3500MRD értékű állampapírt vásároltak? Azért ha ezt kirántják, mert már nem kell a bankadó csökkentésre "gyűjtögetni", akkor azért MP is pislogni fog. Gyanús. Tehát egyfelől indokolt az optimizmus, másfelől nem.
Nézheted a telekomot is. A HUF-ot is. Persze a papírra nem csak 1 dolog hat és nem tudod leszűrni belőle melyik épp mennyit hatot. De a lényeg hogy a +10% irreális várakozás volt mára.
A piac mar egy ideje arazta a valtozast. Talan a 2/3 ad lehetet benne nem vart. Az OTP es bux meg a forint is hetek ota erre erosodott amibe bezavart az irani helyzet. Csak iden mar 35 rol 42 ig ment.
Törölt felhasználó2026. 04. 13. 11:16
otp mire fel orbán szotyolása-a másik legnagyobb maffiavezére
Remegőkezűek realizálnak. Nem bántásként mondom. Csak realisták. GAP-es patt, + hírre patt. Kitartók longosok meg 35k-37k és már 42k. És még az iráni béke sincs a kanyarban, mégis 42k.
OTP részvényesek ide!