Én csak annyit mondok, ha bukik a fidesz vasárnap, akkor a ner papírokban nincsen egy darabig felfelé tér. Akkor viszont hétfőn szűk lesz az ajtó annak, aki ma vett.
Szerintem egyik céget sem tudja érinteni közvetlenül még semmilyen intézkedés,míg meg nem történik a hatalomátadás. Tehát van még idejük gondolkodni/spekulálni a részvényeseiknek.Nagyrészben most is a "hit" a legfőbb befolyásoló -mindkét oldalon. Ennyi idő után sokunknak nehéz elhinni,hogy tényleg ennyi volt!
Pánikkeltés? Aki maradt még bent gyenge, azokat kirázni, de ő már a long nyitáson dolgozott. Egyszer itt írta valaki régen, hogy általában a 20% -ért mennek egy menetben, 35-42 meg is lesznek. Mikor a kicsik felébrednek hétfőn és belevesznek ő már elad, 20% a zsebben.
Kb. mindenki tippmixelt reggel, én egy "felfele" mutató zöld nyilat rajzoltam, ha 39900-et átszeli. Még a TS-t is elpicsázta. Bár azért írtam azt is, mint mindig pesszimista módon, hogy ha 40000-nél elakad, akkor gőzerővel padló: touchdown. Meglökték, jött a vételi erő, vagy csak direkt rámentek a TS-re. Igazából teljesen mindegy, milyen logikát állítunk fel, mi miatt történhetett ez a hirtelen 41k. TS elpicsázva, aki a "funda-trend" ellen fogadott rosszul döntött. Aki még 4-5 napja longra fogadott "TL" elpicsázva.. Mi értelme volt elpicsázni a TL-t 35300? körül, ha utána jött a 41k? Erre ki mit mond? Valószínűleg itt zárták a shortokat és VAGY longokat nyitottak, megoldotta a gép. Lou70 kérdezte, mi értelme elpicsázni a shortokosokat esés előtt? És mi értelme szándékosan berosálni emelkedés előtt?
OTP részvényesek ide!