"Ugyan már. Csányi szenvedő alanya már a helyzetnek"
egy opciós megállapodás nem csak úgy jön létre hanem megelözi egy tárgyalás mint ahogy egy megállapodás az EKB-vel sem 2perc,tehát nyílván sokan elöre tudtak dolgokat.
Az OTP Bank Nyrt. 1.000.000 darab OTP törzsrészvényt vásárolt 2.720 forintos átlagáron 2008. október 21-én - közölte a hitelintézet szerdán a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
Ne legyél ilyen pesszimista! Sajnos nem emlékszem, mennyi dő kellett a '98-as és a későbbi válság után, hogy rendeződjenek a dolgok. Valahol olvastam, a hónap végére már tisztulhat a kép. (Azt nem hiszem, hogy hosszú éveket kellene várnod...)
A pánik kezdetén levő alacsony árfolyamról hirtelen felment 4500-ra, majd elkezdett csökkenni gyorsan és mikor láttam hogy lemegy 4150-re gondoltam beszállok, mert igy is olcsobban vettem mintha az előző zárónál száltam volna be 4500-nál. Aztán csak bambultam hogy megy lefele... most meg már... 2390... szal jól beragadtam...
Azt mondják az okosok, hogy az Otika kp álománya + ingatlanjai ösz értéke 3600 pénz/ részvény,na de mondom én ,hogy ha zuhanak majd itt is az ingatlan árak, akkor ez az öszeg is csökeni fog tutira. Na de azt se felejtsük el hogy ha az Otikának pénz kell, megemeli a szolgáltatásainak az árát , tehát profi érzéketlen, pénz termelő gépezet nehéz dőntés.
A "hígításról" már akartam kérdezni :-)
Én valahol azt olvastam, hogy az ún. higítás a tőzsdézésben a "bűnök-bűne", ha ilyet csinálsz akkor jön a patás kétszarvú ördög és .......
De ettől függetlenül eléggé foglalkoztat a dolog, hiba ide vagy oda, de nagy a csábítás, de tartok is tőle...
Szóval mi a véleményetek a "higításról"?
Ha emelkedik egyszer akor OK, de ha folyamatosan zuhan, akkor csak növelem a buktát...
OTP részvényesek ide!