De mitől megy tönkre ? X negyedév óta veszteséges ? Olyan a portfoliója ahol időzitett bomba instrumentumok vannak ? Még mindig csak azt látom hogy az ország kockázatok miatt az egyik 10%-os nagytulaj (BoN) lebontja a részvénycsomagját. Giga tőkekivonás ez tény, de volt már ilyen a történelemben.
Ugyan már. Csányi szenvedő alanya már a helyzetnek, rég kicsúszott az irányítás a kezéből. Politikusok zsarolásával és hasonló bevált módszerekkel esetleg megúszhatja.
Mindenesetre most ő a kis hal...
Itt senki nem tud már semmit. Én beszéltem olyanokkal akik 15 éve tőzsdéznek, de tanácstalanok.
Buktak , várnak. Nekem is azt mondták mire a fiad érettségizik szép ajándék lesz. Most hetedikes :)))
én 3990 től voltam benne, most kiszálltam reggel (2500) és szépen megvárom, míg leesik, vagy tönkremegy, vagy fúzió, vagy felvásárlás, vagy fogalmam sincs.... ez nagyon durva, ami itt folyik
A jó magyar szokással ellentétben más vesztesége nem nyugtat meg. De lassan fordulhatna irányt váltva, mert ku...a nagy gáz lesz. Hacsak meg nem kapja az euro-injekciót ...
:)
Érdemes a résekről is beszélni. 10700 és 9500 körül van két rés, majd jóval lejjebb, 7300, ill. 6100 körül két másik. Páros letörési, ill. páros szökési réssel van dolgunk. A páros kimerülési résből az első megjelent 5000-nél, a második pedig pénteken keletkezett, amelyet már vissza is töltött ! Így joggal elvárhatjuk a szökési rés(ek) visszatöltését. (Azért ilyen páros résekre nem sok precedenst láttam, így elemzőként is módszertani érdeklődéssel várom, hogy hány rést fog visszatölteni.)
Még egy megjegyzés. Ez a pénteki nap, 2008. október 10 volt az a nap, amelyet a befektetők még 10 év múlva is emelgetni fognak, hasonlóan az orosz válsághoz. Felnőtt egy nemzedék, amely az orosz válságot nem élte át, így korlátozott tapasztalatokkal rendelkezett a tőzsdézés "művészetéről". Nos, ennek a második nemzedéknek a beavatási szertartása megtörtént..."
OTP részvényesek ide!