Majd 45 és 50 között kell eladni Vagy 70 felett, dniel olyan célárat is jelölt. A 2 éve beírt 40 ezre bejött. Sőt, lehet hogy azt még a 17 ezres küszködésnél rajzolta be
Péntekig ebből semmilyen béke sem lesz, hacsak valaki hatalmas nagy arcvesztéssel meg nem hátrál. Viszont ha nem lesz béke, akkor mi lesz hétvégén? USA szétbombázza az energetikai létesítményeket és válaszként Irán is?! Abból fekete hétfő lesz akkor. Szerintem a legvalószínűbb, hogy a tárgyalásokra hivatkozva Trump újra kitolja a határidőt. Talán a fanatikus Izrael sem csinál semmi hülyeséget közben.
Irán elkötelezi magát: soha nem szerez be atomfegyvert.
Irán nem dúsít több uránt.
Irán átadja a teljes dúsított uránkészletét az USA-nak.
Irán leszereli az összes atomkomplexumát, köztük az iszfaháni, fordói és natanzi létesítményeket.
A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség teljes hozzáférést kap minden információhoz az iráni atomprogramról.
Irán feloldja a Hormuzi-szoros blokádját.
Ha ez így átmegy, akkor nagyon nagy szájkarate "nép" ez. Piaci reakció: DAX -80, de ismét napi csúcson csapatják. Miközben NQ amúgy már nem jön ki új tetőre.
Üdvözlöm!Én is itt fejeztem be tegnap egy keveset feltettem a pénzembol vettem 100 otp t tegnap 50 ezer mínusz ma 25 vagy 30 plusz aztán lemezt meguntam eladtam a végeredmény 3629600 Ft bol 3630250 ft
OTP részvényesek ide!