Van komcsinyugger sok. Pl nekem rokonom meg ismerősöm is van ilyen. Az egyik katonatiszt volt, 41 évesen ment nyugdíjba, ha jól tudom hadnagyi fokozatot sem érte el (talán törzszászlós) 170 eft, a másik rendőrtiszt volt, 43 évesen ment el 195 eft nyugdíjba.
Na ezek komcsinyuggerek. Gyurcsikomcsinyuggerek. A fene a mcsks pofáját aki kitalálta ezt a baromi igazságos nyugdíjrendszert. Bezzeg én majd 65 évesen a halálom után waze....
Hát,úgy tűnik a mai sem a mi napunk,ezt menthetetlenül legyalulják,lassan elfogy az a kevés vevő is,ami van,eladó meg fényre szaporodik,jobban tesszük ha a holnapi napot kezdjük várni.
sajnos, pár éve már halottak, azért kösz, csak átvariáltuk a követ.
Akinek meg rosszul esik, beszélje meg a szüleivel. Persze mentség mindig van. Ítélkezni én sem fogok, nem én vagyok a Jóisten. (meg nem is lennék, elég strapás poszt)
éppen a szemtelenségről próbáltalak lebeszélni, eszembe sem jutott, hogy ilyet mondjak a szüleidre. viszont mások szülei még élnek. és nyugdíjasok. nem esik jól tehát a komcsinyuggerek kitétel.
egyébként egyikük sem volt komcsinyugger, nyugodjanak.
Koncsinyugger pl. az a volt ávós verőember, feljelentő stb., aki most kapja a kétkilós nyugdíjat, a te adódból is.
OTP részvényesek ide!