Ez már egy következő támasz ellenállás. ? a 38800 ? mert 38100 38200 között volt támasz letörte lement 35800 ig és ma fogta is egy ideig a 38200 körli szint csak hirtelen átment rajta...3000 jött fe egy 24 órán belül.
én is ültem nagy pakkon/8000 ről olvasd vissza a forumot 2022 márc./ de nem tudom nálad az mit jelent a teljes mobil tőkére vetítve, de én 2025 nov 32000 nél kiszálltam 400 % on
a hormuzi szoros az olajszállítások miatt fontos..... de a vicc az hogy a hajóknak semmi közük usa vagy eu vagy izraelhez, az másik dolog hogy pont oda tartanak :D Egy szó mint száz a kritikus forgatókönyv a hormuzi szoros lezárása ezzel letudva.
Az meghatározó, hogy mi van azoknak a fejében, akik most vesznek vagy eladnak. A vevő az ma kell, az most kell, mert eladó mindig van. Az, ahogyan gondolkodnak azok, akik benne ülnek mennyit számít? Az ő álláspontjuktól csak eshet. Vagy tartják tovább, amitől nem emelkedik, vagy realizálnak és esik. Hiába gúnyolod címekkel "hullámlovag" és hasonlók a vevő az vevő, az eladó az meg eladó. A kötélhúzás sosem áll le. Ergo te most ezeket magadnak írod, ami meg pont , hogy nyugtalanságra vall :)))
OTP részvényesek ide!