Számomra amúgy érdekes ez a vix,h 1 napra megugrik, utána meg "boldogság", majd 1x nem ugrik vissza másnapra, hanem jön egy 2 hetes, aztán lesz pislogás. :)
Előbb utóbb mindenki beleszalad egy nagy pofonba ami után alázatosabb lesz. Érdekes módon az OTP is leállt a SRV vásárlással 35e-nél, pedig még volt a keretből és kereskedési napok is voltak még amikor elkölthették volna.
A jövőbeli EPS számít ennek kapcsán Berlini leírta a forgatókönyveket ez alapján indokolt az árazás! A sok balekkel szemben Berlini tud az intézményi befektetők fejével gondolkodni, sok balfasz mennyire dicsekedett h 30k-nál kiszálltak!
Ötletem sincs. A fomo szerintem az, amikor egyre kevesebb idő alatt megy ugyanannyit, mint előtte többszöröse idő alatt. Szűkül az időtáv, azonos emelkedések-impulzusok mellett. Érdemi forgalommal emelkedik? 10MRD+? Ha nem, akkor egyszerűen annyira kevés az eladó, hogy emiatt képes ilyesmire. Miért is adná el bárki, amikor emelkedik? Elérik a stopjaikat? Nem. Bárki eladja emelkedésben? Csak kevesen, pl. te. Itt mindig az a kérdés, hol van az a lélektani határ, amikor a nagykereskedő is úgy gondolja, hogy realizálni szeretném a packjaimat. Év elején elindultam 35000-ről, és már 40000, szeretném ezt a 10%-ot zsebrevágni, szinte all-in. Könnyen szalad a papír, nincs megállás, ez a nagybüfinek jó, a TS-ek KO-jához tenném a nagyobb packú eladásokat, mert ez a logikus, itt tud "érdemi", akár 10000-100000 nagyságrendű eladást csinálni, kimaxolni a packok eladási értékeit. Emiatt lenne logikus, hogy elemi erővel nekidurrantson a 41300nak, és egy nagyobb packkal letpzze magát 41300nál azonnal, nem hagyva teret a kisbüfiknek a kiszállóra, mert mire észbe kapnak, addigra a nagypack beterítette a TS realizálást.
En eladtam , lesz ami lesz a korrekciot varom :) meg kis aprot zsebretettem a reszvenyeken . Reggel irtam hogy kis ter van még de szerintem ts tuleli. Aztan a tamaszt kell figyelni. Azt hozzatennem egy fenntarthatatlan emelkedo trendben volt amibol felfele kikacsontott. Ha ez maradna ev vegere 100k ami nem realis, szoval kicsit lassitani kell es fog is. Na ezt kellene kihasznalni. 38-38700 ig varnam mondjuk le. Es a trendben marad izgi akkor se lesz ha kiesik a trendbol mert hir hianyaban hatalmas esesre nem szamitok . Szerintem 38 mar buy!
Fear of missing out, akkor is, ha nincs valódi, funda alapja. Hype, venni kell, mindegy milyen értékeltségen, mert a bolond is veszi és ezért megy fel. Az OTP egy stabil, erős, jó fundás, olcsó papír. Ez nem fomo.
OTP részvényesek ide!