Ma is felemelik a limitet, vagy most nem indokolt?
Nagyon akarták felefelé taszigálni, nem sikerült. 3700- nál majd Csányi megfogja, megmondta. Nincs már messze.
Ez már nem a házinénik játszmája.... 12milliárdos forgalom van délig. Itt oda vissza ki lett nyírva mindenki... a longosik, majs a shortosok most újra a longosok. ki fog venni? Aki bennragadt 5 - 6 ezer között?
krizi, hol vagy, lehet, nem is kell Izlandra mennünk, az jön ide...
Törölt felhasználó2008. 10. 15. 11:55
Az a baj ,hogy a házi néni akkor száll be mikor már alapból magas az árfolyam és még felmegy!De most alacsony és már itt van és ha lemegy és észreveszi akkor...DE nem tudom mennyire akarják majd megtámasztani!Az eddigiek alapján szerintem 3000 alá megyünk ha nem akkor már nem is fogunk!
Ne is álljunk meg.
3200-ra tettem a vételem nagy részét.
Veeni akarok ott sok-sok otit.
Törölt felhasználó2008. 10. 15. 11:52
Az a baj ,hogy mindenki bevásárol mert azt gondolja ,hogy MENNYIRE olcsó soha nem lesz többet ilyen!De az a baj ,hogy lesz olcsóbb is!És akkor lesz a legolcsóbb mikor a házinéninek elfogy a léje!
Csak meg kell nézni a mai kötéseket mennyi 10,20,50 db-os volt! Máris látszik hogy mi is az annyi! Persze nem csak ettől függ, de nagymértékben hozzájárul!!
nincs ebben semmi politika. évek óta az inaktívakat támogatják szavazatokért cserébe az aktívaktól elsanyargatott adókból. Ez a balliberális f.szság megy egész Európában, meg is lehet nézni az eredményét. Senkit nem tévesszen meg az Usa válság, Amerika ebből is megerődsödve fog kijönni, mi meg - ahogy írtam "tetves politikusainknak hála" - szívunk ezerrel. Ez nem poltikia, hanem ténymegállípítás. Hónapok óta írogatöm, hogy gáz van, de rajtad kívül senkit nem zavart eddig.
psimon
Törölt felhasználó2008. 10. 15. 11:50
Ebben az a legnagyobb baj ,hogy most érkezett meg egy rakat remegő és még nincs vége a félelmi időszaknak!És ha Ők beszarnak akkor nem állunk meg 3500nál!
Törölt felhasználó2008. 10. 15. 11:47
Ezért lesz nagyon csúny vége!
Mikor észreveszik a Bélák meg a Marik ,hogy esett még 300 forintot ( ami nem sok ) akkor lesz az igazán huha!Elkezd adni a nép!
Egyszer megy az örömujjongás, máskor meg mindenki temet.
Mi történik?
Egy volatilis időszakban volatilis piacon az átlagnál nagyobb kilengéseket produkál egy részvény árfolyama. Ennyi. Nem több.
Egy alapvetően recessziós időszakban egy medvepiaci ralit követően korrigál a túl gyorsan megemelkedett árfolyam. Vagy valaki is azt hitte, hpgy Mo-on ennyi volt a válság? Két nap, hogy aztán happy?
Ugye nem gondoltátok komolyan?!
ezek a 40-50 db-os eladások nem nagy cégek tranzakcióinak tűnnek! Itt isszuk meg annak a levét hogy MINDENKI!!! most akar(t) OTP-t venni análkül hogy egy kicsit is utánna nézett volna mi van a világban! Egy "kicsit" esik már adja el hogy ne nagyot bukjon!!
Szóval Hajrá, annak aki még nem vett 150000 ft-ért OTP!! GYerünk be
portfolio.hu szerint ujabb pletyka van hogy a leghnagyobb magyar bank komoly bajban van:
" ismét megjelentek azok a pletykák a piacon, hogy a legnagyobb magyar bank pénzügyi helyzetével gond lehet, illetve Izland után a magyar állam bedőlésére is nagyobb az esély" link
OTP részvényesek ide!