Ukrajna nem tudja lezarni a haborut. Putyin tudja lezarni, de o nem fogja. A masik opcio, hogy Putyint rakenyszeritik a habori befejezesere. Minden mas csak suketeles.
Ukrajnának csak egy lehetősége van, mihamarabb lezárni a háborút, mert mennél később kerül erre sor annál nagyobb emberi, gazdasági, tés területi veszteségeket fog elszenvedni. Nem nagyon szabhat feltételeket.
Szerintetek a most hétvégi "lesz nem lesz béke" - "jajj igazítunk rajta még de azért tök nagy előrahaladás volt ez" hír hatással lesz az árfolyamra a jövő héten? Ha igen, szerintetek mekkora pluszt adhat? (Tudom kicsit varázsgömbös a kérdés) :D
Nem leszek
népszerű a véleményemmel: én úgy látom a DJI, BUX, OTP grafikonokat nézve, hogy
az április 7.-én elindult emelkedésnek a tetőpontját keressük.
Engem a november
19. napi minimum bux 105 995 pont, napi minimum otp 31 620 ft és november 21. napi
minimum bux 106 131 pont, napi minimum otp 31 920 ft arra emlékeztet,
hogy március 4. és 11. napokon otp 23 160 napi minimum értékek, ahonnan szárnyalt
és március 26. tetőpont 27 000.
A a papirt a napi kereskedésben nem 260 millió részvény mozgatja, mégcsak nem is az 50%-a, ami kisebb tulajdonos kezében van. Ezek a forró pénzek. Amelyek olyan tulajdonosoknál vannak, akik azt 1, maximum 30 napos távra veszik Amelyekről nem lehet tudni, hogy mennyi van, de sejteni a napi kb 10-15 milliárdos forgalomból lehet. Ez naponta 300-400 ezer db. Igy szerintem 10 millió db jó becslés lehet. (Akinek van ennél jobb becslése, irja meg) Hogy ez jóval több mint az az 1-2 millió db, amit az OTP visszavásárolt? Ez is igaz. De azokon a napokon amikor folyik a vásárlás ez mindig érezhetően hat az árfolyamra. vagy az esés mértékét csökkenti, vagy ad egy lökést neki. Tehát nem becsülném alá a folyamatos srv hatását.
A te nyerod meg nem lattuk de bela mar linkelte egyszer az ovet …. Az az igazsag bela tanacsait jobban megfogadom mint a tied. Te olyan vagy mint a robert kiyosaki shortolna mindent , szerinte havonta jon az osszeomlas …. Ha az emelkedest jatszana meg jobban jarna mint az egy shortra var…
OTP részvényesek ide!