Komoly egy gittegylet lehet, megnéztem az egy évvel ezelőtti ajánlásukat (2024.11.14.) Akkor 21.000 körül forgott a papír: "A Santander Biuro Maklerskie ugyanis 19 000 forintról 21 400 forintra emelte 12 havi árfolyam-várakozását. A lengyel brókerház megemelt várakozása alig pár százalékos emelkedést vetít előre a jelenlegi szintről, az ajánlás ezért semleges." Kb. 11.000 Ft-tal sikerült a célárat alálőni a 2025 novemberi szinthez. Reméljük most is ilyen jól tippelnek.
Brutális céláremelés is érkezett az OTP részvényeire. A Santander Biuro Maklerskie 23 400 forintról 34 400 forintra emelte az OTP részvényeire vonatkozó célárfolyamát 12 havi horizonton. Az ajánlást alulteljesítőről semlegesre javították./vg/
Az rendben, de ez egy minimális felhajtó hatás. kint van kismillió részvény. És ebből bevonnak 0.00001%-ot naponta. Ez amolyan vödörrel szedünk ki 20 méteres medencéből vizet naponta. Igen van hatása, de igen minimális és csak hosszútávon van kis pozitív hatása. . "lelki" hatása inkább van. Az üzenet hogy a bank szerint ezen az árfolyamon is még jó vétel a részvény hisz a banknak megéri venni.
Az szamit hogy kiveszik a kisebb korrekciok élét, a nagyokat nem tudjak megfogni de az ilyeneket igen. Felfele pedig segiti az emelkedest . Irja hogy majd ha elfogy … ja …. Meg 50 mrd van december vegeig ! Utana se szakad be de januarban kell egy honap kb szerintem mire inditjak az ujat . Hozzatennem jovore mar mrp vasarlasok is jonnek. Tavaszra 35 k is meglehet igy …. Ha lenne akvizicio akkor pedig …. Ha még béke is adjunk hozza egy 2p/et még ….
"nyomassátok a vételt csányi papa, szépen ki lehet építeni a short állományt...." . Mai forgalom 465 ezer darab. 130.000 el tobb mint tegnap. Csak gondoltam jelzem. Az OTP forgalmaban siman vannak ilyen mozgasok. Nem az srv 30-40 ezres darabja az ami elsosorban meghatarozza az otp iranyat mert egy egy nap annak a tobbszorosevel tudd ingadozni a forgalom.
Ha megjáttszottad azokat az eseteket amikor shortot jeleztél, akkor már régen nincs tőkéd. Ezek után már csak az a kérdés, hogy milyen formában dolgozik neked az idő.
OTP részvényesek ide!