Meglepően jól tartotta magát a papír tegnap. Úgy látszik, hogy a jelentésig nem engedik el. Valahogy úgy gondolom, mindig szerencsétlenül jön ki a hangulati oldal, most gondoljunk bele, hogy ha tegnapi napon nem lett volna a negatív szentiment, újabb nagyobb emelkedés jöhetett volna, legalábbis szerintem benne volt a pakliban az erejét látva így is. Így viszont csak ennyire futotta. Ma pedig
Igen, minden szuper csúcson van, szokás szerint ilyenkor megjönnek a rémisztgetők, de azért remélhetőleg, egy évvégi Mikulás rally még belefér a nagy omlás előtt, bizzunk benne!
BOCSI, NEM VAGYOK ELLIOTT SZAKÉRTŐ ! OTP ÉS BUX INVESTING NAPI GRAFIKONOKAT NÉZVE
AZT LÁTOM, HOGY 2025. ÁPRILIS 07. MÉLYPONTRÓL INDULT HULLÁM
SZERKEZET HAMAROSAN A TETŐPONTRA ÉR, BEFEJEZŐDIK. AZTÁN ZUHANÁSRA SZÁMÍTOK: MÉLYPONT BUX KB. 87 000 PONT,
OTP KB. 25 000 FT, MINT FEBRUÁR 06,
VAGY ESETLEG OTP ÁPRILIS 16,17 NAPOKON 23 800 – 24 400 FT . A MÉLYPONTRÓL VISZONT ELINDUL AZ UTOLSÓ NAGY HULLÁM SZERKEZET, AMELYNEK
TETŐPONTJÁRÓL KATASZTRÓFÁLISAN NAGY
ZUHANÁSRA SZÁMÍTOK. EZ NEM BEFEKTETÉSI TANÁCS ! SOK NYERŐT MINDENKINEK !
DAX korrigált. USA kicsit összekapta magát. Pánik-VIX kicsit emelkedik, necces. "Nasi longban", úgyis rámborítanak, pedig apait-anyait beladtam, most küzdöttem a longért. amikor meg kimaradok, akkor shortolok, és nézem a -500 at:D. Szóval, ha a VIX vihar kicsit elcsitulna reggelre, dax jön vissza 23670 dupal aljról 24000 fölé, nasi + 0,5%, OTP megpusszanthatná a 33000-at.
https://www.investing.com/equities/tesla-motors Inkább néz ki egy dupla csúcsnak, naposon és hetesen is, mintsem úgy, hogy új csúcsra fut. Ha musk még 480 felett is srv-zik, akkor elég nagy bolond.
OTP részvényesek ide!