Bozsó!
ha valaki így nyomja a tőzsdei kereskedés technikáját, akkor hogy a fenébe veszít ennyi pénzt, amennyiről te az elmúlt három munkanap kapcsán beszámoltál??? Vagy a full tőle ötszámjegyű??? (nyilván ehhez semmi közöm ).
egyszerűen alig értem amit írsz, egyrészt a technikai részek miatt (mondjuk nem eléggé részletgazdag), másrészt meg hogy nem láttad akkor pl. a valutaárfolyamok hatását a Richterre a mai nap folyamán? vagy ki tudja még minek a hatását. Mindenesetre azt a hülyék is tudják, hogyha gyengül a forint, akkor a BÉT-részvények közül ha valami, akkor valamelyik gyógyszercég felülteljesítő lesz a többi részvényhez képest. Miért azt nézted ki shortra???.
nincs semmi pozim, csak unatkoztam és bejöttem nézelődni ide, az ambulanciára. de a nyse zárást már nem várom meg, úgyhogy mindenkinek további jó éjszakát.
Én egyelőre úgy látom, hogy az oti július végén törte a meredek eső trendet, majd egy annál kevésbé meredek, de továbbra is eső trendet kezdett el kialakítani. Ennek a csatornának ma az aljára értünk, ha innen fordul, akkor 6800-6900-at célozhatja meg, kb. hónapos távon. Ja, nem holnapi célárta zagyválok, hónapos távról karattyolok.
OTP részvényesek ide!