Azért kíváncsi lennék rá hogy melyik alapok fognak elsőként bele nyúlni majd komolyabban
Törölt felhasználó2008. 10. 06. 20:03
Dowban az alj szerintem 9500!Itt most az a kérdés ,hogy európában milyen gyorsan fog lejátszódni a válság!
Törölt felhasználó2008. 10. 06. 20:00
És ilyenkor nem ér semmit a technikai elemzés ,mert pánik van.És nem az alapján megy a kereskedés!Mikor egy átlagos hétköznap van akkor lehet mikiegeret rajzolni meg micimackót!Mert akkor nincs nagyon mire hagyatkozni és kell valamiből irányt meríteni!
Szerintem ez a két hét durva lesz még november elejétől kezdődik a vissza kacsingatás!Szerintem ha így megy tovább akkor nem lesz 3000 ezer mert arra nincs idő helyre jönnek a dolgok!Viszont 5100 vagy 4800 vagy 5300 meg lehet de nem egy év alatt hanem 1 hét alatt!És Utána rohamosan felugrik.
Holnap megnyugszom, Sly , ugy néz ki.
Igen,kezdő,részben hitelből,különben nem lenne nagy a baj, a bank csak a hitelfedezet miatt szokott szólni,azért nem,ha elveszted a saját pénzedet....
Sajnos, a 7000 ft körüli beszállót nyögöm,már hetek óta és azóta még csak meg sem közelítette az árfolyam ezt a szintet.....
Tudom nem vigasztal,de tudd,itt a sorstársad...
Ha valami csoda nem történik,holnap dél körül én is azonosulok a sorsoddal...
Esélyem sincs,hogy megússzam,sajnos.....
Hát..ha az amcsik nem tudnak korrigálni egy normálisat előfordulhat...
van akkor egy másik veszély is, csinálhat a bux lefelé egy komolyabb szigetfordulót is akár ebben az esetben, de azt nem biztos hogy be fogjuk tölteni egyhamar....
nem a bácsikák pánikolnak. 4 órakor felhívtak a bankból, hogy a nagy zuhi miatt adjam el ,ha nem korrigál felfele. határidő csütörtök 10 óra. 5 órakor jött egy másik telefon holnap 12 órakor ha nem változik semmi eladják.
OTP részvényesek ide!