arra gondoltam, hogy ebben a helyzetben inkább kiveszem , mivel sz jóval lejjebb vehetek, ill. a veszteség kisebb lesz mint majd a lejebb induló profitból származó nyereség ... Sajna én is arra spekiztem hogy a 700 az indukálja a nem gyors , de egy normál lassú emelkedést ..De ki a franc gondolt péntek este erre ?
senki nem ért semmihez.........esés valszeg persze...de hohy türelmed van vagy a pénzed kell....azt te döntöd el.
Törölt felhasználó2008. 10. 06. 07:45
van 6240 ért eladóm... Így műsor elött eladjam , vagy műsor kezdéskor , vagy után ? De tuti hogy barom nagy gappal indul, tehát most kellene beajánlani ... Sosem tudom a műsor elött hogyan és mennyiért .. Ki ért ehhez ?
A berlini kormány nem engedi összeomlani a Hypo Real Estate jelzáloghitelezőt, amely legkevesebb ötvenmilliárd euró segítségre szorul. Más bankok azonban szorult helyzetbe kerültek. A kancellár és a német pénzügyminiszter állami garanciát helyezett kilátásba a magánmegtakarításokra.
"Németország második legnagyobb hitelintézete azután került ismét bajba, hogy a konzorcium, amely korábban felvásárlási szándékát jelezte, visszavonta ajánlatát. Úgy döntöttek, mégsem fizetik ki a csőd szélére jutott bankért a 36 milliárd eurós összeget."
OTP részvényesek ide!