Benne vagyok! De nem írtál el egy számot? 27.000 helyett 16.000-et akartál ugye!😆 Ugyanis sanyi itt kezd el általában sírni hogy mennyit ér a papírja! 😭
Én ezeket a jelzéseket marhaságnak tartom. 3000-et esett, persze,h jelez meg metszi. 16000-ról is durván 20-25%-os korrekció jött "pánikban". na pont azért várom 18500-ra. 2019-ben is pattant róla először. 2022-ben is sokáig fogta. mégis csak a legfonoasbb tf.
Igen, de nem feltétlenül helyes a verseny nélküli, kötelező betét kezelés. A több szereplős megoldás jót tesz az önkoriknak, az MNB ukáz nem. Ez a bajom. Politikátől függetlenül.
Akkor miért kapunk mínuszokat, hogy az OTPre is esés vár? Esik 500-at, long, esik 500at long. "úgyis megveszik", ja persze, majd a maradványt megveszik, az tuti.
szép szép, nem is figyeltem. https://www.investing.com/indices/nq-100-chart én itt nézem a hetest. a hetes boli épphogy lefele görbül, a hetes aljról tolják lefele... S&P 5250/5400, itt lesz egy felfele kör, ez a nasdaq féle 18500-as szint. 5120 alá nem várnám, az már majdnem a 20%-os maci szint. Itt akkor lesz baj, ha USA benyomja a pánik gombot 130%-os államadósság mellett. "fizetésképtelenség", évek óta emelgetik a keretet, csak annnyi a különbség, hogy -6%-os hiány mellett tolják a szekeret, 2007-2008 körüli kamatszintekkel. Bajt érzek. Vagy jön ,vagy nem. Ha jön egy bitang nagy rotty, jövök rv-be.
Bármely kormánytól függetlenül írtam, hogy a még el nem költött közpénznek az államkincstárban van a helye, azzal a feltétellel, hogy a tulajdonosok bármikor gond nélkül hozzáférhetnek a költségeik fedezésére. Ez nem politikai, hanem államháztartási kérdés! :)
Inkább arra fogadjunk, hogy idén meglesz-e az 1:10 arány a Mol és az OTP árfolyama között. Mondjuk 2700 vs 27000. Szerintem nem kell már sokat várni rá. :D . Amúgy mérges vagyok rád, mert pénteken nem szóltál, hogy hétfőn jön a rakéta a Mol-ban. Miattad lemaradtam a mai 6 Ft-os kitörésről. XD XD XD
Ez a pénteki elmélkedés, még záró előttről. https://kephost.net/p/MTgwMDkyOQ.png Z 24800: egy ~Hanging man gyertya lett a nap végén. A mai gyertya pedig a hanging man MIN-t elhagyva törte a zöld sávot is. 23700nak bizonyítani kell holnap, ha nem bizonyít, a lendület simán átviszi a 23100-at.
Szevasz Balin! Majd mi is meglátogatunk téged a Mol topicban miután Nernádi bejelenti, hogy sajna idén 170 - 180 Ft-nál nem tud több osztit fizetni és Mollykád elindul vissza a helyére. (értsd: 2700 alá) XD
OTP részvényesek ide!