Már van egy igen rossz hír, mégpedig az önkormányzatok tartalékainak tárolása az MNB számláin. Ez 1000 milliárdos tétel, ami eltűnik a kereskedelmi bankoktól.
"Az OTP a pénteki jelentésében jelentős profitnövekedésről számolt be, amelynek közel 70 százaléka külföldi leányoktól származik. Az eredmény jelentős azonnali céláremeléseket váltott ki, ami a következő hetekben várhatóan az elemzői konszenzust is jelentősen feljebb tolja majd. Ráadásul a nettó kamatmarzsok a hazai környezetben jelentősen javultak, amit
a hitelezési dinamika
és a kedvező devizahatás
tovább fokozott. Mindez oda vezetett, hogy a negatív pénteki hangulatban egyedül az OTP tartotta magát, míg a BUX-index 1,1 százalékot esett. Technikai értelemben az OTP részvények nagyon erős bull szentimentet mutatnak, ami a korábban már tesztelt ellenállás szint újbóli megtámadását fogja jelenteni, és várhatóan a feljebb tolódó elemzői célárak is segíteni fogják a jelenlegi árfolyamszintből történő felfelé kitörést. A bankpapír akár még 19 százalékot meghaladó emelkedést is produkálhat a technikai kép alapján, ami a jelenlegi hivatalos célárak legmagasabb szintjét jelenti. A 6,88-as P/E érték a peer-grouphoz képest ismét kedvező árszintet jelent. A jelentős osztalékjavaslat további fundamentális támaszt jelent a piac számára. Ha pedig újabb akvizíciós célpontot sikerül találni, ami jobb hozammal kecsegtethet, mint a saját részvény visszavásárlás, az további növekedési perspektívát jelenthet." https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2025/03/otp-richter-magyar-telekom
BOCSÁNAT!!! Megfelejtkeztem valakikről: Trump és országunk vezetése. Ha ők NEM szólalnak meg érdemben ÉS Uki béke esetében se jó, se rossz hír nem jön a kövi 3 hétben kb. akkor gondolom a lentieket. :) HA a fentiek " mozdulnak" akkor ...tudjuk bármi lehet...
Szerintem felnézünk jó eséllyel 25 000 fölé a jövő héten. Közel is van. Nem azt mondom hogy az indikátorok miatt fog menni...hanem azt mondom azokba most nem veri be a fejét Ottília... teret engednek fölfelé. Megalapozatlanul sacc 25 500 at tippelek (ezt már nem feltétlenül a jövő hétre hanem a kövi korrekcióig) a kövi 1-3 hétben. :) Utána egy visszateszt 25 000 re....? Hmmmmm..... :) (Erste másodlagos célára 25 400 így most kicsit optimista voltam) :D
Értem értem! Jöjjön akkor egy szavazás! :) ATH ? Régi? Új? :) Jövő héten elérjük a 25 100-at vagy fölötte is leszünk: fel Jöv héten nem érjük el a 25 100 -at: le
Voltunk 25.100-on. Aztán 23.160-on nem sokáig de volt olyan is.(vissza nézés/korrekció) Ha most megint 25.000 fölé megyünk akkor megint korrekciónak kell jönnie?🤔
A következő hét az ATH-ról fog szólni, ami kérdéses? Mennyire lépi túl a kapzsiság a racionalizmust. OTP shortot nyitni még jó darabig elég kockázatos lesz ( kivéve fedezeti pozíció, annak lehet érelme, extrémitás esetén ) Sok sikert longosnak, shortosnak :) ...a pénz jöjjön a többi meg csak lesz valahogy
Maxhell kirakta a video linkjet mar pentek este. En meg is neztem azonnal. Ugy emlekszem egybankar elismeroen beszelt tavaly errol a Bukta Gaborrol. Remelem nem lesz bukta az elorejelzese 🙂
OTP részvényesek ide!