Ne értsetek félre. Tudja mindenki,h funda alapon az OTP-nek itt kellene lennie, hanem már rég 20k felett, mégsincs ott. Brent emelkedik, közel van a 90-hez. USA 10 éves kamat megint 4,4 felett (5-ről lejött 3,8-ra, most megint 4,4) Repkednek a banki sztorik (ingatlan -befektetés-bukta) Varga Mihály...ezzel mindig csak én poénkodok, de tudom ,szar poén.... DAX, USA kilőtt, OTP nem reagál.
Ez a maszatolás tökéletesen ideális a "korrekcióhoz", hűlnek az indik. 1d RSI lejött 40-ig., most 53, úgy,h korábban 80 volt ugyanitt! amikor először elérte a 17200-at, már eléggé túlvett volt, kőkeményen tolta felfele a napos bolitetőt. Megjegyezném, a napos bolitető most durván 18500 (18460,de az emelkedéssel toligálja felfele, kibővül addigra simán 18500++ ra) A hetes RSI is lejött 63-ra.
https://kephost.net/p/MTE3NTI5MA.png otp 4h narancs emelkedő csatorna. kék korrekciós, oldalazós rsi-ben mintha kitörés lenne, zölddel jelöltem, bár ez a charton most más, mint az előző. Valahol 17000 környéke most a kitörés A longhoz át kell menni a kéken, legalább. Nem mondom, hogy egyből a narancson, de legalább illene megpöckölni, rövid időn belül.
Szerintem hamarosan eljön az ideje az ATH-nak is. Ha majd valamikor elhagyjuk ezt a szintet (sávot) felfelé, akkor hamar 18.500-19.000 lehet és onnan már szinte csak karnyújtásnyira van az új csúcs.
Igazad van, de én már a 150-200-zal is elégedett lennék, ha az napi maxhoz közeli. De talán lassan irányba állunk. Persze ez még csak a sávozás része ismét. A kitöréshez majd forgalom is fog kelleni.. Remélem, holnap kiderül még valami pozitív és elkezdik újra venni;) meglátjuk
Aki mindig csak longra hír, az se jó szerintem, 17400-nál is "long a világba" felhívás volt, aztán akár 17000 alatt is volt beszálló bőven. Már rég 20k-nál kellene lenni, nem itt maszatolni, nekem ez a furcsa. BUX ATH-n van, index szinten, hasonlóan a DAX-hoz, meg USA-hoz, de az OTP miért nem?
OTP részvényesek ide!