Persze értem,h egy részvény nem egyenlő egy indexxel, mert végülis is a BUX is ATH-n van. Az OTP meg a szuper-rekord-jelentésre a béka seggéban sincs az ATH-hoz képest.
Szomorú hogy mindkét topik arról szól hogy röhögd ki a másikat , hogy verd át, hogy rúgj bele...Jó néha én is sajnos elvetem a sulykot mikor már nem bírom olvasni a sok álszent , álokoskodást...
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart nézzétek meg a dax rakétát, ath-t ath-ra halmoz. OTP meg..:D 17350, aztán vergődés 17000-17200 között. értem, hogy a robotok "okosan" akarják emelni az árat...de majd "okosan" szórják, mint a szél, ha jön egy szar nap. Vagy szépen kitömik a vevőket..már most is.
Miattad regisztráltam én is, mint Egybankar2024 kolléga. Vedd megtiszteltetésnek!;) Látod Balin, ezért nem kell trollkodni, mert az élet megoldja a dolgokat. Vártál 350 Ft-nál több MOL osztalékot, 5 percenként írogattál a MOL topikban és ide az OTP-be pedig trollkodni jártál. Eddig egyetlen egy "jóslatod" SEM jött be. Sem a MOL estén, sem pedig itt az OTP-nél. Hergelitek a jónépet a Hathorral ( ék királynő) együtt, de szakmailag semmi tartalom, hozzáértés nincs, csak a trollkodás, heccelés, kekeckedés, pimaszkodás. Tudom, hogy most mi fog jönni, hogy én miért nem teszek közzé várakozást, meg chartot. Miért tennék? Kinek akarok bizonyítani? Akarok? Nem akarok. Közel 20 év tőzsdézés után inkább úgy érzem, hogy egyre kevesebbet tudok, csak több kérdésem lesz...( értitek ez mit jelent?) Megtartom magamnak a tudásom, kérlek nézzétek el nekem. Van egyébként MOL részvényem 7205 db és OTP pedig 5316 darab. Tényleg jószándékból a végére mindkettőtőknek ( BALIN, HATHOR )! ALÁZAT, olvasás, tanulás, figyelés, és majd lesz valós tudás is, és azzal együtt siker is megérkezik, de a sikertelenségeteket, kapufát, árnyékra vetődést, nem kell másokra kivetíteni felesleges, mert ettől nem tűntök okosabbnak, inkább az ellenkezője történik. Ígérem, hogy nem megyek a MOL-ba trollkodni, mert nem lesz sem jobb, sem rosszabb nekem. Végén úgyis az egyenleg tesz igazságot! Béke!
OTP részvényesek ide!