dehogy 8 óra.....tegnap az utolsó fél óra, ma meg 5 perc.....még egy óra se kellett és 17400 majdnem volt ma ma meg majdnem 16600...800 Ft reccs bő fél óra kereskedési idő alatt....
Hát igen maci, tegnapi 1477 -es vételem is volt, most meg 2100 Ft a ts59. Na mindegy, nekem ez csak játék , minden Ft ajándék, ha a heti ebédem megvan belőle már örülök, most kicsit több is lett. :)
Helyzet? . A minap még arról olvastam gúnyos bejegyzéseket, hogy görcsölnek a shortosok, a kisebb visszajöveteleket is megjátszó, napizó tréderek néhány száz forint esésben bízva ... . Hát gúnyolódni, gonoszkodni, ironizálni én is tudok ... Néha még szeretek is ... Pláne ha bejön a várakozásom ... 16 610 ..., kóstolgassuk 16 610 ... Nyolc kereskedési óra alatt 780 forint lefele. 14 és 25%-os tréd két TS59 pakkal ... . No és akkor keressünk long beszállót ...
Mit csodálkoztok? Tegnap zárás után megírtam már: " Ezek szerint elég volt a kerekképű nemzetgazdasági miniszter beszólása, hogy csökkenteni kellene az irányadó kamatot a vállalati adósságok kapcsán. Ezért gyengült el az OTP meg a Ft is !!! " Csak nem gondoltam, hogy ekkora a hírértéke. Na jó egy kicsit túl volt feszítve.
Ez mar tegnapi hír.. Nézz utána a portfolióban.. Szerintem Csányi megkerte a kormányt,hogy böfögjenek már valami negatívat,mert nagyon elszállt az árfolyam,és nem tud olcsóbban hozzájutni a papírhoz..Hát megtették..
OTP részvényesek ide!