Mar volt nem is olyan regen 8ezer allatvis megsem haboruztunk senkivel ha haború lessz hidd el nem 8ezer lessz es az lesz mindnkinek a legkisebb baja hogy mennyi lessz az otp arfoyam:)
Akkor esés nem lesz 6-7% max. De inkább 3-4 leminositesnel. Szerintem 12000 alatt jön Csányi Szingapúri alapja, 11500 alatt meg srv. De 12000 alá se nézünk le szerintem
Igy is felfoghatod ezek szerint te meg nem ütel ki nagyobb esést? Nem kellemes hidd el :) egyebkent meg lessz egy minősites is az ide ha leminősitik magyarorszagot akkor is esni fog a mulkorinal is ressel le nyitott szoval semmi panik :):) csak nyugodtan vasarogass en óvatosabb vagyok most mar szeretem biztosra tudni:):) ne is nezd az arfolyamot csak vegyed:)
A haboru miatt csak 10ezerig esett a bankado es egyeb bizonytalnsag miatt esett 7700 ig szoval az a bizonytalanasag mostvis meg van sőt a nyakunkon egy valsag amit a kormanyunk nem tud kezelni es nincs penzük sem szoval hmm ?:):)
Hidd el nem kellemes dolog erröl a szintröl is kar vegignezni ahogy lemegy 8ezerre kiülni meg akkor sem ha egy evig vagy benne es utanna vissza jön az arfolyam en egyszer mar kiültem nem volt kellemes es nem szeretnem ismet de amugy ne panikolj:):)
Szerintem az OTP- vették minden szinten nem csak 10000- en, vagy az alatt. És azok is akik szerintem ennyire nyomot áron vették, azok egy része már eladta.
Jó, legyen 3000, akkor leesik 12k-ra vagy picit alább.... akkor sem 7.700! Azon kívül akkor nagyon más volt minden, hiszen ez a háború kitörése után volt, nagy volt a bizonytalanság, hogy mi lesz, stb. Most meg már tudjuk, hogy a bankadó ellenére is szépen termel az OTP, sőt, CsS szerint rekord év lesz....
A befektetők jelentős része 10.000-11.000 alatt "tankolt". Csányi szingapúri alapja pl. mikor vesz, vagy az OTP mikor srv-zik. Amcsik is ugyanezt csinálják kb.
Miböl gondlod hogy nem lessz bankadó? Honnan lessz a kormanynak penze szerinted azt a sok ezer milliardot amit elloptak elköltekeztek miböl fogjak fedezni?
Ha valaki 9-10.000 vette külföldi mondjuk amcsi, miért ne szórhatná 13.000-ért vagy akár holnap 12.500-ért? Nyert vele? Nyert. Bankadót miért ne emelhetnének? Ha nincs pénz a kasszában. Minden politikus hazudik. T Rowe Price is 5% alatt van már.
Ha lenne is bankadó, ami nem lesz, (max azok gerjesztik ezt tovább akik shortolják) még akkor sem lenne indokolt nagyobb esés a jelenleginél. Igazából nem is értem, hogy, ez miért van ennyire túlreagálva egy ilyen csúcs profitot termelő cég esetében. Ezért azt gondolom, hogy, a további esés már többnyire spekulatív jelenség lenne. Kivételt képez esetleg ez alól egy nagybefektető kiszállása. Más magyarázatát nem igazán látom a további árfolyamesésnek. Túl van itt ez már reagálva. Egyébként aki ilyen szinten pánikol, mint itt is történt egy hiteltelen hír hallatán, és így dobálja a papírt egyből, az hogy tud profitot termelni, vagy minek tőzsdézik? Nevetséges az egész.
Ok szuper:) köszi es ha föle menne a 13ezernek mondnuk akar picivel onnan meg van esely lefele vagy az mar nagyobb esely az emelkedesnek ? Egyebkent nagyon köszönöm sokat segitettel te is es Zsuzsa is egyre jobban ertem amit rajzol legalabb is ugy erzem:):) köszi
OTP részvényesek ide!