Hangulatkeltés? A két beírásom? Nem én árasztottam el a hisztérikus bejegyzéseimmel a topikot... és valószínűleg arfolyambefolyasolasra nem alkalmasak a bejegyzései, csak az itt jelenlevő kisbefektetők befolyasolasara...ezért aljasság...nem vagyok beragadva és ha be lennék, akkor sem ebből élek...van időm kivárni az olvadást, ha tényleg korrekció lesz.
Lehet off téma: De a mostani esése az OTP-nek az mennyire szól az otp-ről és mennyire esetleg a bux/bét-ről? Lehet nekem mennek félre a gondolataim de ezért kérdezlek benneteket. Ha megnézem a nagyokat minden pirosban. Létezhet hogy az országunkat érintő bizonytalanság tetőzik most, vagy ez normális hogy egyszerre minden korrekcióban legyen miközben tudtommal semmi olyan hír nincs ami akár bel akár külföldön ennyire negatívan hathatna.
jó gyerek vagy...Olyan körszavazás volt nem hítték el nekem: Előválasztáskor nyugodtan 2X,3X IS LE/BESZAVASZHATAM ÖSSZESZÁMOLTAK OTT MINDENT A VÉGÉN,KÜLÖNÖSEBB KRITÉRIUM NEM VOLT MEGADVA.Magyor. lakhely MInnél szélesebb kört fölöleljen.Igaz egy Adatbejelentő(LAKCÍMKÁRTYA) létezik Akkor se ellenőrízték a központi adatárban, ezzel már szavaztak..SZÁMTALAN HELYEN BELELEHETNE KÖTNI,KI FOGLALKOZIK EZZEL!.Franciaorsz.ott is volt Előválasztás 200-300 ez kb.Mondták is nem furcsa ez senkinek.Nálunk 800ez.szavaztak! Dehogy fogjuk elismerni kamú volt. Abból tanúlhatnák legalább.MZP megint új Párt lógóval indul..ez a "mániája",áhh, vár is érte pénzt,jaj megegyeznek ezek. úgy se kötik az orrunkra, későbbi következtetés,az meg visszhangszerű.
milyen jo, 260 Ft koruli Euro arfolyamok voltak pl. 2008 ezen honapjaban : https://arfolyam.iridium.hu/en-GB/EUR/2008-02 2010es Kormanyvaltaskor is 265 Ft volt az Euro. Kosa rogton meg is remegtette a Forintot a korabbi allamcsodhelyzet vizionalasaval...
na még egy gyomros LEGALÁBB alátámasztaná,pontos tényekkel(% helyett)Szaksz. királycsináló. Minek az Ünnep,minek a megannyi Stadion! hu. mit fog ez kapni még az 5%-ék se lesz meg a pártocskának..
Dobrevre szavaztam annak idején, ez a Márky Zay egy tragédia. A Karácsony is az... Soha nem akarom a Karácsonyt többet, a városvezetésen kivül, a politikai döntéshozatal közelében látni. Utólag borzalom volt az elöválasztás... Igy utólag Karácsony, Márky Zay, de mind...Gyurcsány, Dobrev, stb. ugy csinál, mintha egy kis kellemetlenség történt volna, holott ez tragikus volt a politika szempontjából... Márki Zaynak el kellene takarodnia a közéletböl.
OTP részvényesek ide!