Igen számított. Nem szintben, hanem a fordulós időket tekintve. . Ha nem azt keresed, hogyan függ össze az SP500 futures mozgása az OTP mozgásával sosem fogod azt megtalálni. Ha csak az eltéréseket veszed észre sosem bízhatsz meg egyetlen TA elemben sem. Ami nem baj, hisz mindenkinek meg kell legyen a saját maga szignál rendszere ami alapulhat hírre, fundára, TA-ra, hangulatra bármire. Nem kötelező a TA vagy az együttmozgás használata. . A negyedéves eredményre én is kíváncsi leszek. Eredetileg 110 mrd környékére számítottam, de aztán megemeltem a tétet 135-re. Bármennyi is legyen, egyelőre nem várható a várt eredmény alapján túl intenzív mozgás. Messze van még az az idő (néhány hónap), amikor a piac rádöbben, hogy az év/év alapú nyereség bőven meg fogja haladni a 400 mrd-ot.
CFD-zők egyelőre nem tépik szét az SP500 futures-t. Majd esetleg usa nyitás környékén, délután. . Új hét, új pozíciók felvétele, jellemzően longos irrányba. A kerskedés elején így elindulhatunk felfele. Aztán majd meglátjuk, hogy a hétre szánt longos remény-nekibuzdulások meddig tartanak ki. Gyertyákból, boliból inkább további oldalazás, enyhe felfele kacsintgatás olvasható ki a következő napokban. A következő nekiveselkedés előtt találkozni kellene a napos boliközéppel (MA20). Nem, nem rászakadunk, hanem a boli közép fog feljönni, aminek nekioldalalzik az árfolyam. Az jónéhány nap múlva következhet be.
Szerintem az még korai, ahhoz még komoly küzdelem kell, hogy áttörje, tippre olyan minimum 8-10 milliárdos forgalom. Én holnapra maximum egy kis kóstolgatást nézek ki belőle, vagy még azt se. Ha nagy lesz a forgalom, talán még felszúrnak kicsit 11.000 fölé, de alatta fog zárni. De ez persze csak az én véleményem, aztán majd holnap minden kiderül.
OTP részvényesek ide!