Ígértem egy kis továbbképzést: - Fordított arányosság: Ha két változó mennyiség összetartozó értékeinek a szorzata 0-tól különböző állandó. Korreláció: két tetszőleges érték közötti lineáris kapcsolat nagysága, iránya. Antikorreláció: nem létezik olyan értek, amely kapcsolatot mutatna a vizsgált értékkel, erre egy példa a természetben az OTP árfolyama. Magyarán nincs olyan a természetben megfigyelhető folyamat, sem időjárás, sem más előfoduló statisztikai érték, ami alapján megbecsülhető lenne az OTP árfolyama. (ezt a fogalmat természetesen csak én találtam ki, még mielőtt valaki gúglizna) Tessék elfogadni az antikorrelációt és ez alapján csak önmagában vizsgálni az eseményeket.
Reggel ota egy darab relevans hir nem jott kb , az eu mondta hogy hat amit orbanek adnak még keves , ezt negativan ertelmezem kb , szoval mire fel a nagy emelkedes ? Gázár eses talan ?
Legjobb időzítés lenne ha holnap hivatalossá válna, hogy az OTP aláírta a Szlovén versenyhivatallal a Nova KBM 100% -os részesedésének megvásárlását. Ezzel a hírrel jobban bebiztosíthatnánk a 9K-t :)
OTP részvényesek ide!