Nem ezt írtam. Nézzük gyakorlati szempontból a kérdést. Kb. van 4-5 féle költség, ami érdekes lehet. 3-4 bank, ami szóba jöhet. Ismerem a kereskedési szokásaim, a tőkém nagyságát, stb. Ne mondja nekem senki azt, hogy ennek tükrében olyan atomfizika felkutatni a nekem legmegfelelőbb bankot. A belinkelt oldal, pedig tartalmazta a bankok listáját és felhívta a figyelmet a legfontosabb kritériumokra a választáshoz. A tapasztalat ott jön szóba, hogy a fentiekkel tisztában vagyok és megvan az a kompetenciám arra, hogy az adatokat értelmezni tudom és felelős döntést tudok hozni. A tényeket veszem figyelembe és nem a szubjektív véleményeket.
A kérdésedre a válasz ott volt a linken, amit küldtem, csak neked könnyebb volt nem elolvasni. Nem fogom bemásolni ide a lényeget és nem fogom egyik bankot sem promózni, mivel a választás felelőssége a tied és csak te tudod meghatározni azt, hogy mi az ami neked elfogadható. 12 éve tőzsdézel és nem vagy tisztában a költségekkel, akkor ez azt jelenti, hogy 12 évvel öregebb vagy, de nem tapasztaltabb.
Pontosítok: kezdő és arrogáns, aki nem képes arra, hogy felmenjen 3-4 weboldalra, letöltsön 3-4 pdf-et, értelmezze azt, és döntést hozzon. Pontosan ítéltem!
Milyen kezdő?Netbankon keresztül hol a legjobb a jutalék nem érted BANK nem Brókerház....Randomnál vagyok amúgy ha nem ismersz valakit ne ítélj fajankó...
Szuper cinizmus ez a "csodakormány" duma. Hante nem látod, hogy abfidesz két vezerlőelve anhatalom kisajátítása és a közpénz ellopása, akkor segítek. Azinden intézkedése arról szól, hogy miként lehet nagyobb és visszavonhatatlan a hatalma, és hogyan csatornázzanak több közpénzt maguknak. Minden más másodlagos. Arra is figyelnek, hogy minél átláthatatlanabbul működjenek, illetve etessék a híveket az alternatív valóságukkal. Ha jellemezni kellene: aljas maffia.
Pontosan ezt az érvelést értem én a hazaárulás relativizálásának,
mintha Európa-bajnokságot akarnál rendezni belőle kezded Te is, hogy akkor
szerinted ki a nagyobb hazaáruló. Ez nem valami verseny. De gondoljak bele mi
lehetne egy csodakormánnyal. És ha nem nyalom ezt be, hanem visszakérdezek,
hogy kikből állna ez a csodakormány? Vagy az a válasz, hogy titok :DDD vagy
előkerülnek ex emberek. Exjegybankelnöktől kezdve exminiszterig mindenki is
szakértő színekben tetszelegve okos, de nagyon okos most. A gond csak az, hogy
a sok nagyokos nem ellopta, rosszabb: hagyta elveszni az EU-s források döntő részét.
Képtelen volt lehívni ugyanis. Olyan indoklások mentek emlékszem, hogy rossz a
pályázati rendszer, mert Magyarország csak egyetlen régióként pályázhat és
hasonlók. Kifogás volt mindig, pénz meg egy EUR sem legtöbbször, pedig lehetett
pályázni rá akkor is. Aztán jött a Fidesz és tetszik vagy nem tetszik
megcsinálta a melót, amire ezek képtelenek voltak és utána a munka
eredményeként le tudta hívni a pénzt. Nem szívjóságból kapta, hanem nyertes
pályázatokat volt képes beadni és elnyerte a támogatást. Erre most előbújnak ilyen Ujhelyi féle csekély
emberek és miután semmit nem értek el hatalmon most azon dolgoznak, hogy az
ország elveszítse a forrást vagy legalább egy részét. Közben arról beszél nekem,
hogy csak amiatt aggódik, hogy amit lehívni sem tudtak korábban pénzt, azt most
mire költik. Sőt egyenes értem aggódik egyem a szívét. Hozza a szakértőit, akikkel
együtt voltak a béna hülyék, akik hagyták elveszni a forrásokat anno,
de képzeljem el, hogy egy csodakormány most mennyivel jobb lenne a Fidesznél. Gondosan
megfesti az idolt, mert egy csodakormány az mindent is jól csinálna. Duma,
duma, duma, süket duma. Csak meg ne kérdezzem közben, hogy kik alakítják azt a
csodakormányt, mert az titok, de készülnek. Sajnos az egyetlen dolog, amit ez a
DK jellegű ellenzék ki tudott állítani az a nemzeten belül egy főre jutó opportunista
spiclik Európa-csúcsa. Ezt se a szlovák, se a román nem csinálja, csak mi. Nem
csodálom, ha oda eljutottunk, hogy már nem hozzák nyilvánosságra a levelet,
amit elküldtek Brüsszelnek. Elkeserítő. Szerintem nagyon kényelmes amúgy engem és
mindenkit a kormánypropaganda áldozataként bemutatni, aki nem tapsolja ezt az
ellenzéket, mert így akkor nem kell beszélni az ellenzéki propagandáról, ami rosszabb még a kormánypropagandánál is. Mást sem csinál csak a hazaárulást
relativizálva azt a hazugságot próbálja elhitetni, hogy ez valami érdemi munka,
hogy a megegyezést gáncsolva afelé próbálja Ujhelyi „terelni” a tárgyalásokat,
hogy legalább (a szerinte) NER érdekekkel szemben másik nemzet érdekei nyerjenek, pedig a NER-ben lévők is magyarok.
Lehet magyarázkodni, hogy Ő éppen milyen pénzről hiszi azt, hogy a NER pénz, de feketén fehéren kimondja, hogy azért dolgozik az EU-ban, hogy
az ország a forrás legalább egy részétől essen el (más nemzet javára) és ez
hazaárulás, nem jobb, vagy több attól, hogy magyarázkodik. Ez az ember egy
hányinger. Aki ettől a dumától várja, hogy majd eljön a csodakormány az semmivel
nem tájékozottabb szerintem egy csak m1-et nézőnél. Bocs. Nincs de. Ez sima hazaárulás:
https://www.atv.hu/videok/20220825/jogallamisagi-eljaras-oszre-lehet-alku-a-kormany-es-brusszel-kozott
OTP részvényesek ide!