Olvasd el mégegyszer és megérted az összefüggést a lengyel és a majdani ukrán felfegyverzés között. Amúgy szerintem jelenleg is háború zajlik az egy illetve többpólusú világrendet vágyók között (azt gondolom ez van a háború hátterében). Ha engem kérdezel a nyugat vesztésre áll. Kialakulóban van egy új pólus melynek szervezetei többek között a BRICS és a VRIC (hallottatok már róluk?). Erősek, agilisek, dübörögnek, éhesek. Amit most a kicsit elbizakodott NATO+EU csinál az a közös érdekeik mentén összekovácsolja őket. Kicsit már kapkodnak ők és szövetségeseik. Az USA tárgyalna Venezuelával, Dél Korea gazdasági előnyt kínál Észak Koreának stb. Csak megjegyzem egy orosz, kínai, indiai tengely nem tűnik gyengének.
es az ukik fogadjak el hoyg a mellettuk levo orszagba atombombat telepitenek? xD Elegge nagy a csolatasod.Miert csak egy iranybol nezitek a dolgokat?Jah mert neres krumplifozelekek vagytok xD
es az ukik fogadjak el hoyg a mellettuk levo orszagba atombombat telepitenek? xD Elegge nagy a csolatasod.Miert csak egy iranybol nezitek a dolgokat?Jah mert neres krumplifozelekek vagytok xD
Egy idióta zselinszkij ennyit ér a nyugatnak? most igen, isszák minden hazug szavát .... aztán ők fogják majd a színpadról eltüntetni! Kezd lassan a buta , korcs nyugat rájönni , hogy zselinszkij nekünk ér-e valójában ennyit?! Remélem, megy a lecsóba az egész szánalmas bandájával együtt!
Te nem ezt mondtad, te az ukrán háborúval hoztad összefüggésbe a kubai válságot, most meg már azt mondod, hogy Lengyelországba telepített rakéta rendszerrel. Egyébként a kubai válság más korszakban játszódott, kemény, hidegháborús időszak volt, éles ideológiai ellentétekkel, a feszültség általában nagyobb volt, mint mostanság.
A 8976-ot nekem köszönhetitek! Beálltam néhány darabbal. Úgy gondolom, hogy jelenleg nem a papír tőzsdei értéke a meghatározó, hanem a short. Mindenki veszi, mert jók a számok és bíztatóak lehetnek az események./eu pénz, magas kamatok, M.o oroszpárti, stb./. Ezért lehet eladni. Én 13k-nak már nagyon örülnék, de ehhez a háborúnak meg kell szűnnie. Oroszország a végsőkig elmegy, ezt nem veszíthetik el presztízsből sem és örülhetünk, ha el lesznek egymással.... évtizedekig.
Én is ezt mondom. Ha az USA annak idején hisztizhetett a fegyver telepítés miatt, akkor talán érthető, hogy az oroszok is fellépnek egy olyan országgal szemben aki megfelelően felfegyverzett hátérrel (NATO) vélhetően (deklarálták) támadólag fog velük szemben fellépni. Én itt lezárnám ezt a témát szerintem elég jól kiveséztük. Arra viszont rettentően kíváncsi vagyok, hogy az USA mit szól ahhoz hogyha a közelükben történik egy "ellenséges" katonai művelet. https://magyarnemzet.hu/kulfold/2022/07/putyin-latin-amerikaban-keszul-grandiozus-hadgyakorlatra Béke párti vagyok és nem csak azért mert ha az van akkor az OTP is rallyzni fog 🙂.
A tény az, hogy sem Románia, sem Lengyelország nem
rendelkezik támadó jellegű rakétákkal: https://index.hu/kulfold/2022/01/28/diplomacia-romania-kulugyminiszter-nato-oroszorszag-raketavedelmi-rendszer/ Az is tény továbbá, hogy Ukrajna 2008-ban jelentkezett a
NATO-ba, és azóta a csatlakozás ügyében gyakorlatilag semmi nem történt. Az is
világos volt 2022 02 24 előtt, hogy amíg Oroszország és Ukrajna között nem
rendeződik a Krím, és a Donyeck illetve Luhanszk megyékből elfoglalt területek
sorsa, addig szóba sem fog jönni Ukrajna NATO csatlakozása. Szóval lehet
mosdatni Putyint, de teljesen értelmetlen, mert még a vak is látja, hogy
Ukrajna NATO csatlakozása nagyon, de nagyon messze volt a mostani háború
kezdete előtt, a lengyel és román rakétavédelmi rendszertől pedig elég fura dolog félni egy olyan országnak, amely 4000 atomtöltettel és a célba juttatásukhoz szükséges rakétákkal rendelkezik.
Oroszországnak pont ugyanolyan közel voltak támadó rakétái ezekhez az országokhoz. Ráadásul a lengyelek ősi ellenségek, bármikor zsarolhattták volna az atomfenyegetéssel. Ez a doloog vice-versa.
Románoknál, lengyeleknél támadó rakétákat telepítettek ez TÉNY, az ukránoknál nem tették volna? Az ukránok delarálták a Krím visszavételét. Ez orosz szemmel semmiképpen sem baráti hozzáállás, NATO-val a hátad mögött a 2 országon túlmutatóan pedig életveszélyes. Mégegyszer, már 2 közeli NATO országban támadó fegyverek vannak!
Magyarázd el, légy szíves, mi is van a fegyverrel, mert ez így rébusz! Az, hogy ha felvették volna őket a NATOba, akkor rakéták települtek volna oda? Ezt hozod párhuzamba a kubai rakétaválsággal? Akkor a rakéták már útban voltak Kuba felé, sőt közel voltak hozzá. Itt meg először is NATO taggá kellett volna lenni a rakéta telepítéshez, de még ígéret se volt rá. Ez még több év, ha egyáltalán eljutott volna odáig. Pár nap vs pár év.
És akkor nem beszélek még két dologról: 1. Erre minden ország ellenük fordulna, még kína is. 2. Mi lenne, ha bosszúból ukránok rájuk robbantják a zaporizzsjai erőművet? Ott van Rosztov, Krím elég közel.
OTP részvényesek ide!