Ebben a Bear csatornában azért a 10K is belefér felfele korrekciónál. -Equilor heti:-A heti események között említették, hogy tovább "vette magát" az OTP. A
társaság csütörtökig 360 ezer saját részvényt vásárolt vissza, az
esetleges pénteki visszavásárlásokról a jövő hét első munkanapjáig
érkezhet információ.
Maradj ovatos. A vilag most tele van nagyot bukott invesztorokkal. Szerintem vard ki turelmesen ovatosan a beindult BEAR piac veget. Miert epp most lenne vege? Mo.-on a reszvenyes most rosszabb pozicoban van, mint utolso 20 evben barmikor, 2008-9 beleertve. . A fundak rosszabbak mint 1995, Bokros csomag ota barmikor: Jarvany, magas es emelkedo inflacio, magas kamat, gyenge forint, nincs EU penz, orias deficit, haboru. A kamat akkor 26% volt, most még felfutasban, eddig csak 8%. OTP most magasabb ertekelesi szamokkal fut, mint a 2008-9 valsag idejen: de most a valsag nagyobb. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20220611v00xd6mp0.jpeg
Maradj ovatos. A vilag most tele van nagyot bukott invesztorokkal. Szerintem vard ki turelmesen ovatosan a beindult BEAR piac veget. Miert epp most lenne vege? Mo.-on a reszvenyes most rosszabb pozicoban van, mint utolso 20 evben barmikor, 2008-9 beleertve. . A fundak rosszabbak mint 1995, Bokros csomag ota barmikor: Jarvany, magas es emelkedo inflacio, magas kamat, gyenge forint, nincs EU penz, orias deficit, haboru. A kamat akkor 26% volt, most még felfutasban, eddig csak 8%. OTP most magasabb ertekelesi szamokkal fut, mint a 2008-9 valsag idejen: de most a valsag nagyobb. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20220611v00xd6mp0.jpeg
Ha valaki egy fedezetlen algoritmusból álló virtuális eszközt vesz, ami mögött nincs fizikai háttér …. Hát szelávi…. Jó sokan lesznek lettek öngyilkosok a kripto piac miatt.
Köszönöm, akkor nem keresem tovább . Még egy kérdést had tegyek fel ! Igazából most inditom el a nyesz számlát az OTP nél felét erre költeném mert saját terméknek számít így jutalék mentes . Nyilván a másik fele ugyanezen okból OTP . Első blikkre van hiba az okfejtésemben?
miért kéne bárkinek is meggyőzni téged? a tőzsdén abból lehet keresni, ha van, aki ellened fogad egyébként meg mi indokolta, hogy a kovidos 7800-ról 19000 fölé menjen másfél év alatt? teljesen fölösleges túl sok értelmet keresni a tőzsdében simán lehet, hogy a 90+%-ban bekövetkező nemzetközi recesszió minket kétszer annyira megüt, mert... (és ide mindenki tud érveket), vagy éppen csak feleannyira üt meg, mert... (és ide én tudnék érveket mondani, de mivel nem érdekel, hisz-e bárki ezek realitásában, nem nyitok róla vitát) a recesszió szinte kikerülhetetlen, a tőzsdét viszont annyi minden más is mozgatja, egyes részvényeket meg különösen
Nem ad osztalekot, az otp alapkezelo uzemelteti etfkent, en is gondolkodom rajta, egyenlore a bux indexet kovetem vele, indikatorok jelzeseit figyelem, erdemes a bux kosar osszetevoivel is tisztaban lenned. Talan szeptemberre tisztabb lesz a kep a beszallohoz :D
Üdv kezdő kisbüfiként érdeklődni szeretnék, hogy az otp etf bux fizet e valamilyen osztalékot kamatot ? Kerestem de sehol sem találtam erre vonatkozó információt.
Nem kell tudnom jobbat tojni hogy tudjam, egy tojás mikor záp :) Emlékszel, arról volt szó, hogy szabad-e biztosra mondogatni a saját elképzelést itt a fórumon.
Ne is mond, most futottam bele egy jo ft alapu lehetosegbe, igy viszont tul nagy a ft kitettsegem es el kene donteni h mi legyen a reszvenyeimmel. Egy resz be kene aldozni... szivom a fogam rendesen... agyalok h mi legyen, mert dodo euro magasan vannak, de valtani kene...
OTP részvényesek ide!