Mondjuk lehet van 30 darab 40-es pakkja, azzal sem ?
Törölt felhasználó2022. 06. 15. 16:42
Sziasztok. Mi történt...? :) Nem hajolt elég mélyre? ...:) https://hvg.hu/eurologus/20220615_Navracsics_Sorossal_is_talalkozhat_Brusszelben Pedig Szájer példát mutatott már....Na szép napot mindenkinek.
Ugyanúgy elenyésző nagyobb összegnél is mivel %-osan ugyanakkora a kereset. Kivéve ha tényleg 1 részvénnyel játszol mert ott kb. esélytelen a megbízási díjat kitermelni. 40 db-ra ~700Ft a jutalék ha jól számolom. Ha felmegy 12-13 Ft-ot, onnét már nyeresége van. Mivel ezzel RC-nél pl. kimaxolta a minimum jutalékot (2*200 Ft), arányaiban ugyanannyit fog nyerni ő is mint te is a milliárdjaiddal... :)
Döbbenet, hogy az OTP hetek óta nem tuf hozni legalább egy kamu felkörös napot, miközben a MOL két nap alatt közel 10 % (pedig ott lebeg a benzinárstop maradása) a a Richter meg esésben alig kap, de minimum stagnál, néha növekszik, nem hoz szivrohamot az emberre... :)
Nem veszem támadásnak. jelenleg 370 darabom van. Azért kezdtem el venni még márciusban, mert abban hittem, ha gyorsan vége lesz a háborúnak hamar visszatér egy 13-15 ezres szintre. és akkor hamar csináltam volna egy kis extra profitot. Nem így lett. Èn (amatör, de nem hülye :-) ) jelenleg ezért ahogy csökken veszek kb. 40-50 darabokat, hogy az átlagom lejjebb jusson. Amúgy azért csak ennyiket veszek, mert 1. bizonytalan minden, senki nem tudja hol az alja, és honnét indul el visszafelé. 2. nem szabad minden eszközt beletolni Amiben hiszek, hogy visszafog menni, a kérdés csak az hogy mikor. Egyébként van munkám, és hála istennek családom úgyhogy nem félek mert meg vagyok védve. :-) én nagyon bírom ezt a fórumot. Üdv
OTP részvényesek ide!