Igen igazad van,de most pontosítok.Egészen tuti 170 milliárd a pénzecske Mondjuk én azért nem támadtalak volna le ha tévedésből sok nullát írsz. És köszi nincs bajom,csak szánalmas ez a politikai adok-kapok.
Ha a Gyurcsány kormánynak is lett volna 2/3-a ugyan ez lenne a helyzet. Mondjuk ami már tuti, hogy a METRÓ beruházásokból IS eltűnt több 100 ezer euró, 2/3 nélkül is, a Demszky segítségével.
Chart? Háború van ergo lefelé chart nélkül is . Persze ha jön az árkarbantartó ami ugye nem tud charton lenni akkor ugrás felfelé . Ha a menekülő jön akkor lefelé. A chart 1 év múlva kimutatja hogy ott volt valami .
Most akkor nem az OTP árfolyama a kérdés? Szerintem is előfordulhat, hogy a sok megvezetett zavargásokat rendezne Budapesten, de ebből az következik, hogy mindig a legerőszakosabb, leggátlástalanabb pártot kell megválasztani? Nem, ezért tartunk itt, inkább a legtisztességesebb a legjobb az országnak.
Orbán és a maffia haverjainál senki nem lopott még többet a Mi és az Unió pénzéből... Fasszopó megjegyzést pedig .....szerintem mindenki magából indul ki..
OTP részvényesek ide!